Pages

Kosong

Kosong

Begini rasanya. Hidup tanpa Ayah Iman. Kosong. Rindu Ayah.

2 Comments
Projek

Projek

Hujung minggu ni ada sepupu bertunang. Plannya nak bagi fondant cupcake sebagai hantaran. What say you? Hehehe. Ini ialah hasil cubaan pert...

2 Comments
Iman & Moyang

Iman & Moyang

Niat di hati nak join contest ni tapi tak jadi ler pulak. Apapun, saya tetap bersyukur sebab Iman masih lagi dapat kenal moyangnya. Hmm... ...

0 Comments
Iman pun nak join Sleeping Cutie Contest

Iman pun nak join Sleeping Cutie Contest

STICKY MODE Sila scroll ke bawah untuk entri terkini . First time nih saya masuk contest kat alam blog. Tetiba lak rasa teruja nak cuba nas...

3 Comments
Emosi Kerna Firaun

Emosi Kerna Firaun

Saya perlukan motivasi kerana saya dapat merasakan performance kerja saya semakin menurun. Dengan kerja yang banyak, yang tak tau bila nak h...

0 Comments
Bank soalan x siap lagi

Bank soalan x siap lagi

Pagi ni saya korbankan masa bergosip di CT Cafe depan kolej semata-mata nak siapkan draf soalan cepat. Boleh ke? On jer lappy, makan nasik...

1 Comments
Anak Solehah

Anak Solehah

Mudah-mudahan anak Ibu akan menjadi anak yang solehah. Amin. Iman dengan gaya tudung Indon. Iman bergaya dengan selendang.

5 Comments
Iman 3 Bulan

Iman 3 Bulan

Pic ni diambil sebelum Ayah dan Ibu nak bawak Iman pergi beraya Cina di umah salah seorang bos Ibu. Kebetulan adik Ibu yang ambik AD kat UIT...

0 Comments
Mayuhnya kerja

Mayuhnya kerja

Banyak kerja la sekarang. 8-5 kat ofis rasa tak mencukupi jer. Kalo kolej dekat jer dengan umah senang gak nak stay back, balik jam 6 ke. Se...

4 Comments
Mungkin Benar

Mungkin Benar

Muka saya dah naik merah-merah, macam mula-mula selepas kawen dulu. Mungkinkah saya alergik dengan alat-alat mekap? Hmmm... Saya baru ba...

3 Comments
Berhibernasi

Berhibernasi

Maaf ya saya semakin sibuk sekarang. Iman saya juga semakin besar. 4 bulan, 6.7 kg. Alhamdulillah.

3 Comments