Khamis, Januari 7

Mutiara JB

Rupa-rupanya Ibu Iman berada di JB. Meetingnya di Pasir Gudang so Ibu ingatkan stay kat hotel area situ la. (Pasir Gudang). Huhu. Macam rusa masuk kampung plak, dengan airportnya yang tengah renovation. Last time sampai ke JB pun 3 tahun lepas kot. Psst.. Pasir Gudang tu memang dalam JB kan? Hahaha. Failed Geografi nih. Jangan marah ek orang Johor.

1st time travelling dengan Big Boss. Bosan. Dah la ahli-ahli meeting confirm ramai lelaki, bapak-bapak orang dan pengarah-pengarah kolej. Isk.. Stay kat bilik pun sengsorang. Rasanya takdenya orang nak share bilik sebabnya full claim. Agaknya bosan ke tak ek? Kalo kat KL, tadi dah aku gagahkan diri naik LRT ke Masjid Jamek terus ke Jalan TAR. Ahaks.


post signature
Catat Ulasan