Pages

Never Shake Your Baby...!

Never Shake Your Baby...!

Baca entri ni di blog BabyIbu .  Menakutkan. So Ibu Iman mintak permisi untuk copy paste info ni di sini. December 4th, 2007, Jessica Sher...

3 Comments
Cupcake Class

Cupcake Class

 Gambar dicilok dari FB Naz. Apa la Ibu Iman lupa nak bawak digicam. Last week, hari Sabtu Ibu Iman telah dikorbankan demi untuk belajar me...

0 Comments
Siriyes

Siriyes

Anak dara ku ini sejak lahir lagi dah menunjukkan ciri-ciri keseriusan Ibunya, suka mengerutkan dahi. Sib baik la ikut muka Ayah, cuma sir...

2 Comments
Kch-KL-Kch

Kch-KL-Kch

Hari ini dalam sejarah. Fly to KL flight 6 am then fly back to Kuching flight 3.15 pm. Dalam mesyuarat cuma Ibu Iman jer berstatus 'Ib...

2 Comments
Cabaran Baru

Cabaran Baru

Hari ni pendaftaran pelajar baru. First time tak terlibat langsung dengan pendaftaran dan minggu suai kenal secara langsung. Teringat dulu m...

0 Comments
Kisah Benar: 1001 Caesarian

Kisah Benar: 1001 Caesarian

Di awal pagi yang indah dan ceria ini, saya nak berkonsi sedikit lah tentang pengalaman saya semasa melahirkan Iman Madihah. Saya pun tak ta...

11 Comments
Tick tock tick tock

Tick tock tick tock

Tick tock tick tock....Beberapa jam lagi... Tak sabarnya nak balik, jumpa Iman Madihah.

0 Comments
Khamis, Jumaat..... cepatlah Sabtu

Khamis, Jumaat..... cepatlah Sabtu

Adoi. Sakit sungguh mata guna notebook Ayah Iman ni. Tapi nak hilangkan buhsan, Ibu Iman gagahkan jugak mata ni untuk stay online. Takde la ...

2 Comments
Mutiara JB

Mutiara JB

Rupa-rupanya Ibu Iman berada di JB. Meetingnya di Pasir Gudang so Ibu ingatkan stay kat hotel area situ la. (Pasir Gudang). Huhu. Macam rusa...

0 Comments
Indahnya..

Indahnya..

Sesungguhnya bila dah bergelar Ibu, bond di antara anak dan Ibu tu memang sukar nak dinafikan. Iman, walaupun baru berusia 2 bulan tapi dia ...

5 Comments
Kerja pun bermula..

Kerja pun bermula..

Semalam Ibu Iman dapat email jemputan mesyuarat di Pasir Gudang, Johor. Lepas tu Ibu Iman terus cek di pigeon hole manalah tau faks telah di...

3 Comments
Reformat

Reformat

Hari pertama kerja di tahun baru. Dah masuk kerja baru nak reformat semua pendrive masuk ke dalam external. Dok cuti 2 bulan kat umah takd...

4 Comments
Salam 2010

Salam 2010

Salam Tahun Baru 2010 daripada Ayah, Ibu dan Iman Madihah. Semoga kehadiran 2010 lebih bermakna buat kalian.

1 Comments