Selasa, Disember 29

Pemandu Haram 2

Entri ini adalah kesinambungan dari entri Pemandu Haram

Semalam tetiba kerajinan melanda diri, sibuk prepare barang-barang untuk masuk kerja, oh, ya, hari ni Ibu Iman dah mula bertugas balik selepas confinement leave selama 60 hari. Sesambil tu sorting barang-barang dalam drawer jugak. Belek-belek jugak la purse lama dan at last jumpa jugak driving licence Ibu Iman dalam salah satu purse. Huhu.

Rupanya sejak bertukar purse entah bulan berapa entah, Ibu Iman memang tak berlesen. Tau tak bila driving lesen tu expired? April 2009...! Hehe. Ni tinggal berapa jam lagi nak ke tahun 2010. Isk isk isk...

Mintak maaf ye Pak JPJ. Hehe. Pasni Ibu Iman renew 3 tahun lagi sekali dan lepas tu lupakan pasal lesen tu. Huhu.

post signature
Catat Ulasan