Rabu, Disember 9

Bad Day

8 Disember 2009, Persona Encik Suami kena pecah di parking area Dewan Tun Abdul Razak. Cermin sebelah passenger yang pecah. Apa yang hilang? Spec Encik Suami dan spec saya, beserta boxnya sekali. Couple spec tu. Huhu. Camne nak amik radio & CD player dalam Persona? Confirm la tak dapat beb. Apa la punya pencurik. Nampaknya pasni kena beli spec baru la untuk driving.

Kelisa plak kehilangan rim cap, entah di mana adik saya tak tau. Ooops... adik yang pakai keta g keja semenjak 2 menjak saya confinement. Dah ler lupa nak servis. Memang dasar perempuan la. Tau pakai jer kereta. 1 hape tentang kereta pun tak amik tau.


post signature

Catat Ulasan