Pages

Model Cilik

Model Cilik

Makcik Iman praktis 'menembak' dengan D60nya. Takde keja la tuh. Nasib baik Ibu tak kenakan bayaran apa-apa tau. Al-maklum la si ...

5 Comments
Pemandu Haram 2

Pemandu Haram 2

Entri ini adalah kesinambungan dari entri Pemandu Haram Semalam tetiba kerajinan melanda diri, sibuk prepare barang-barang untuk masuk ker...

2 Comments
Akibatnya....

Akibatnya....

Insan kecil yang terabai akibat ibunya yang leka mengonlinekan diri untuk bloghopping, facebooking, downloading, bla-bla-ing. Inilah akibatn...

5 Comments
Pemandu Haram

Pemandu Haram

Hari ni seperti biasa lepas hantar Ayah Iman pergi keja di muka pintu, Ibu dan Iman pun naik bilik semula. Iman takmo tidur tapi mata Ibu ya...

2 Comments
Menghitung Hari

Menghitung Hari

Oh, cepatnya masa berlalu. Cuti confinement tinggal seminggu jer lagi. Selasa depan dah mula bertugas. Nasib baik la budak-budak dah start b...

2 Comments
Bertunang & Doa Selamat

Bertunang & Doa Selamat

2 Muharam - my sister IL bertunang, bertunang ala kadar jak, dengan urang Melaya. Urang jauh. Mun diekot kita sitok sebenarnya bertekol. Ya ...

5 Comments
Home Sweet Home version 1

Home Sweet Home version 1

Progress rumah kami setakat ni.

9 Comments
Semuanya untuk Jai-Ho

Semuanya untuk Jai-Ho

Sempena 1st anniversary Ayah dan Ibu Iman. Stroller untuk Iman Madihah. Pergi bawak Iman pergi The Spring dan terus rembat stroller kat Ana...

7 Comments
365 hari Anugerah Terindah

365 hari Anugerah Terindah

13 Disember 2009 genap 365 hari Ibu dan Ayah Iman bergelar suami dan isteri. Setahun yang lepas, hari ni kami telah diijabkabulkan dan menja...

4 Comments
Dari KK ke Sukmaville

Dari KK ke Sukmaville

Tadaaa.... ada pos ekspress dari kawan lamak koh. First of all, nak say sorry to Puan Odah sebab Ibu Iman baruk ada masa nak update blog. B...

1 Comments
Nenek Kebaya

Nenek Kebaya

Ingat Nek Putih? Ingat Samsiah? Ingat Adam? Ingat? Haa.. mesti ingat Nenek Kebaya. Dah abis pun drama bersiri di TV3 tuh. Layan beb ceta tu...

1 Comments
Bad Day

Bad Day

8 Disember 2009, Persona Encik Suami kena pecah di parking area Dewan Tun Abdul Razak. Cermin sebelah passenger yang pecah. Apa yang hilang?...

3 Comments
Stok stok

Stok stok

Nektok tengah nak molah stok susu memandangkan sik lamak gik nak kerja tapi masih bingong gine nak nyimpan susu-susu yang dah diperah ya. Ad...

8 Comments
Iman suka ngulat

Iman suka ngulat

Bingong juak bila Iman sik maok nyusu botol. Dah la sebulan gik cuti tok. Tetiba jak nya nulak susu botol bila nya dah sebulan ari ya tek. T...

5 Comments
Kesayangan Saya

Kesayangan Saya

Bila nangga Iman kat pangkuk tok, rasa cam sik cayak jak yang saya dah bergelar 'Ibu' dan dah ada anak rempuan. Aih? Tengah malam pu...

3 Comments