Pages

30 hari

30 hari

Iman Madihah dah sebulan. Dah 4.5 kg dah. Ari tok nya kena injek Hepatitis B. Nyerin ada jak sora rempuan ya nangis. Muka alu merah padam. ...

2 Comments
Salam Aidil Adha

Salam Aidil Adha

Salam Aidil Adha Sekda prepare apa pun untuk beraya Al-maklum masih dalam 'ari' Nak tolong bermasak pun sik dapat Bukan sik dapat, d...

1 Comments
Hipokrit itu kadang-kadang PERLU

Hipokrit itu kadang-kadang PERLU

Aku tok mun dah sik suka ngan urang, sik ku suka. Tapi yang teruknya aku masih dapat bersabar. Masih dapat ku nak 'berpura-pura' dep...

2 Comments
Lumpuh

Lumpuh

Masih cerita pasal caeserian. Kan aku elective LSCS dolok coz baby breech then failed ECV. Nak dijadikan cerita, tapi nang cerita benar lah...

3 Comments
21 hari

21 hari

Iman dan Ibu. Pejam celik pejam celik dah 3 minggu dah. Sik berasa aih. Ari Rabu ya tek embak Iman gi check di MCH clinic agik. Nurse timba...

5 Comments
Perubahan

Perubahan

Ari tok Iman dah 14 ari dah. Gambar di atas masa Iman umur 6 hari. Ari Isnin tek embak Iman gi Klinik Malaysia Jaya untuk nursing Iman ngan ...

6 Comments
Kronologi Kelahiran Iman Madihah

Kronologi Kelahiran Iman Madihah

Khamis - 29 Oktober 2009 Bertolak ke Sarawak General Hospital seawal 7.00 pagi walaupun dalam recommendation letter dari doc kena admit jam ...

13 Comments