Pages

DugaanNYA

DugaanNYA

Ya Allah, letihnya Tuhan saja yang tau sekarang. Sejak masuk 3rd trimester ni macam-macam penyakit jer yang aku rasa. Ngilu hujung hati? Sak...

4 Comments
Anak Merdeka Birthday

Anak Merdeka Birthday

Birthday aku awal bulan. Cousin aku ni plak hujung bulan. So bulan ni jer 2x ler kitorang celebrate birthday. Ala... makan-makan famili jer...

1 Comments
Dalam sejarah

Dalam sejarah

Hari tok dah 16 Ramadhan dah kita berposa. Setakat tok aku lom gik sungkei di luar. Hehehe. Dalam sejarah koh. Mun masa bergerek dolok mala ...

0 Comments
Shopping

Shopping

Tahun tok 1st time beraya sebagai isteri dan of course bila dah bergelar isteri ya mesti la ada FIL. Camne oh nak membagi-bagi masa ngan uma...

0 Comments
Masa berlalu begitu pantas

Masa berlalu begitu pantas

Ari tok dah 1, 2, 3, 4, 5, 13 Ramadhan! Dah dekat 2 minggu dah kita posa. Dan aku baruk 6 ari posa penuh. Ada ari yang aku terpaksa pecah po...

2 Comments
Sub kerja?

Sub kerja?

Bila kita kerja, of course kita ada deskripsi kerja. Tak kira lah sektor kerajaan ke swasta ke, mesti ada fail meja, ni especially yang mak...

2 Comments