Jumaat, Ogos 14

Kembali ke pangkal jalan?


Perasan tak www.mimyara.com sudah bertukar semula ke mimyara.blogspot.com?
Aku sebenarnya tak puas hati dengan admin tu
Benda dah expired baru nak email suh renew
Baik takyah remind
Orang remind la before expired kan?
Ntah camne la buat keja
Malas dah aku nak renew
Semalam aku beria-iya nak renew tapi macam susah jer ikut link yang email tu bagi
So hari ni aku tukar balik setting guna blogspot balik
Huh.. padan muka
Kalo buat camtu ramai ar customer larik
YM pun cam malas nak layan jer
Aku senang jer.. takyah renew!
So back to basic... OK?


:minimo_41:


post signature

Catat Ulasan