Pages

Ramadhan 6

Ramadhan 6

Semalam, hari Khamis, hari ke-6 berpuasa. Aku kelas direct, 8 am - 12.45 pm. Tak larat. Kepala dah pening, perut tak selesa, terasa mual. Bo...

1 Comments
Oh, my baby, please...

Oh, my baby, please...

Ri marek dah 4 ari dah kita posa. So far, ari 1, 2 dan 3 ok. Baby aktif, masih juak bergerak tapi marek nervousnya bila baby sik aktif sebel...

5 Comments
Caravansary

Caravansary

Sekarang hati tidak gumbira. Sebab? Entah. Malas nak pergi kerja. Mungkin? Sekarang tengah dengar Caravansary (Kitaro). Mendayu-dayu jer. Ad...

2 Comments
Salam Ramadhan, Salam 1 Malaysia

Salam Ramadhan, Salam 1 Malaysia

Hari ni dah masuk hari ketiga umat Islam seluruh dunia menunaikan rukun Islam ketiga. Alhamdulillah aku dan baby juga tidak ketinggalan menu...

4 Comments
Rindu

Rindu

Rindu nak jadi blogger tegar macam dulu-dulu

4 Comments
Kembali ke pangkal jalan?

Kembali ke pangkal jalan?

Perasan tak www.mimyara.com sudah bertukar semula ke mimyara.blogspot.com? Aku sebenarnya tak puas hati dengan admin tu Benda dah expired b...

4 Comments
Di persimpangan dilemma

Di persimpangan dilemma

Aku serba-salah nektok Aku dapat 1 surat pegi kursus Kursus pedagogi la sebabnya aku tengada terus ngaja tapi sikda kursus pendidikan Kursus...

2 Comments
Hujan

Hujan

Alhamdulillah bandaraya Kuching telah dibasahi hujan malam dan pagi tadi setelah sekian lama kemarau dan kering-kontang. Harap-harap jerebu...

0 Comments
27/40

27/40

Minggu ni dah masuk 27 weeks means tak lama lagi dah nak masuk 7 bulan. Kalo dah 7 bulan dah boleh beli barang keperluan baby. Hehehe. Seron...

2 Comments
2 + 8 = 28

2 + 8 = 28

2 Ogos 2009 = genap usia ku 28 tahun Thanks Sayang for my birthday cuppies, birthday present, dan segalanya Especially your true LOVE Psst...

8 Comments