Pages

Update

Update

Saya miss gilak saat-saat macam hari tok. Saat bos sik ada. (Cuti rehat nya oi! Mun terus pindah gik bagus) Saat sik ada meeting. Saat dah ...

6 Comments
Lama Sudah

Lama Sudah

Oh, sangat lamak saya tidak menghapdet blog. Kesian blog saya. Tedah nya. Saya bukan sik suka nya agik tapi saya rasa masa siang saya sik c...

5 Comments
Private Blog

Private Blog

Kawan-kawan, Kepada yang berminat untuk terus follow cerita di blog ni Sila tinggalkan email anda di komen kerana saya akan mengprivatekan ...

27 Comments
Anda dan Kehamilan

Anda dan Kehamilan

Tanda-tanda pregnant * Bukan si isteri sahaja yg akan mengidam macam-macam, bahkan si suami tu yang minta makanan ataupun teringin makan y...

4 Comments
Takkanlah..

Takkanlah..

Takkanlah semuanya nak dicerita kat blog Sekarang kan aku lebih berhati-hati Tapi before ni pun tak semua yang aku cerita kat sini Yang aku...

10 Comments
Hadapi dengan senyuman

Hadapi dengan senyuman

Sekarang aku menjadi terlalu berhati-hati Di FB dah banyak dah requested friends yang belum diapprove Malahan di FS jugak? Hairan.. masih a...

7 Comments
Petua 8P Ustazah Siti Nurbahyah

Petua 8P Ustazah Siti Nurbahyah

1) P yang pertama ialah 'puji' iaitu setiap pasangan perlu saling memuji antara satu sama lain dalam semua aspek kehidupan seperti...

8 Comments
Amoxicilin sebab nak sembuh

Amoxicilin sebab nak sembuh

Masa pergi GH last week, Doc tu nak bagi aku MC tapi aku takmo. Pastu balik umah aku rasa nak demam. Malam tu jugak aku pergi berubat cara...

9 Comments
DugaanNYA

DugaanNYA

Saya ada 2 berita. Gembira. Dan tak gembira. Kita cerita kisah gembira dulu la yek. Ya. I'm pregnant. 2 bulan. Alhamdulillah. 1st scan...

21 Comments