Pages

Sindrom Lazititis

Sindrom Lazititis

Salam. Lamak dah sik berblog. Nak ngabas pun malas. En. Suami yang rajin moderate komen. Kedong nya mok jadi moderator sik berbayar bah. Ak...

6 Comments
Alhamdulillah

Alhamdulillah

Alhamdulillah $$ dah masuk Aku kat Langkawi lagi Hari ni balik Minggu ni dah masuk 8 minggu Alhamdulillah

13 Comments
Gambar Penyeri Entri?

Gambar Penyeri Entri?

Dulu masa aku mula-mula blogging aku tak pernah letak gambar aku sendiri. Selalunya aku cuma akan letak gambar yang berkaitan dengan entri ...

13 Comments
Ga-Go

Ga-Go

Sangat sibuk, banyak yang nak kena setelkan. Aktiviti kolej - yang terdekat Hari Terbuka bulan depan, majlis konvo Aktiviti pelajar - peran...

4 Comments
Just wondering

Just wondering

Just wondering la KENAK mun: Ari senin semua urang macam malas jak masuk opis Ari senin susah gilak nak bangun pagi Ari senin sikda mood n...

8 Comments
Sensitism

Sensitism

Semua famili dah pergi Sarikei - kenduri. Tapi aku tak gi memandangkan Encik Suami on shift. So aku dan dia kembali berhoneymoon. Lagi? Di ...

7 Comments
Langkawi 4

Langkawi 4

Hari ke-4 di Langkawi saya cuma jalan-jalan di Laman Padi dan Pekan Kuah jer. Cuaca di Langkawi adalah sangat panas membuatkan kepala saya s...

8 Comments
Bulan yang manis?

Bulan yang manis?

Tadi saya berada di LTAK. Sekarang saya sudah berada di LCCT. Saya sedang menunggu flight ke.... Objektifnya ialah untuk berbulan dan ber m...

10 Comments
Kejutan

Kejutan

Aku sebenarnya bukanlah ahli sukan Dari zaman sekolah lagi aku tak gemar bersukan Memang anti sukan la Rasanya sepanjang aku sekolah dulu...

5 Comments