Jumaat, Februari 6

William's Place

Hari nih, sehari.. dari pagi sampai ke petang presentation.
Semua kena buat micro teaching.
Nanti la cerita pasai micro-teaching ek.
Tu pun kalo rajin la. Hiks.

Ni ha nak cerita pasai makan dulu.
Janji jumpa Mizzamy dan takde aktiviti lain.
Kitorang pun gi makan-makan la.
Makan yang tak hengat dunia...!
Wakakakaka.

Takpe, next time kita gi karaoke ke.
Ok gak kan Amy?
Hihihi.

Naaa... layankan saja piccasnya ya.

Ada indah tangan si Rynnie, chess. Haha.
Inilah Mizzamy, kesian dia balik kerja terus tunggu aku kat Sogo.
Aku plak tak hengat dunia mencari kain untuk Mak.

Sebelum ni salu jer skodeng blog Lily-Lulu yang gemar ke William.
Malam ni Amy dah tunaikan hajat makan kat situ.
Actually takde idea nak makan apa.
Mintak suggestion daripada Uncle William tu jer.
So makan la kitorang chilly crab, sayur yang macam taugeh dan tuna sardin.
Kat kedai pun makan sardin, tak berkembang langsung kan?

Airnya pulak kedondong asamboi dan kelapa laut longan.
Air kedondongnya nang nyaman.
Recommended...!
I like.



Dan inilah Uncle William, owner kedai tuh.
Orang gi kedai dia makan western tapi kitorang makan nasik.
Tak habis wa cakap lu.
Ketam memang banyak seyh.
Aku plak fobia makan ketam.
Try jugak sket, tak boleh la.
Psiko kot terus jari aku gatai sket.
Huhu.
Sumpah takmo sentuh dah.

Siap tapau lagi ketam yang banyak tuh.
Ada ka patut Amy takmo bawak tapau tu balik.
Sayang tau.
Hihihi..

Hmm...
Sangat enjoy makan ini malam.
Thanks, Amy.
Nanti kita roger & out lagi yek.

Psst: Encik Pocket, bila lagi mau belanja saya makan? Hihihi...

Catat Ulasan