Selasa, Februari 3

Sayang Suami Tinggal-Tinggalkan



Haiya... semalam aku try connect broadband ni tak dapat.
Makanya tak dapat nak blogging semalam dan malam tadi.


Oh ya, aku sekarang dah ada di PJ.
Siang workshop, malam free.

:mGelak:

So petang-petang, after 5, ada jer plan kaum-kaum pempuan ni.
Paham-paham je la kan.
Hihihi.

:mGuilty:

Semalam macam banyak gila jer idea nak blogging.
Tapi dek kerana broadband yang takmo connect, terus aku tido je.
Ingatkan 3G takde coverage tapi hairan bin ajaib la kalo PJ takde 3G.
Try video call boleh pulak.

:mHantuk:

Aargh.
Memang sangat menjengkelkan.
Member aku pulak kat bilik lain online dengan jayanya.
Aku gak yang kejelesan.
Nasib baik malam ni boleh connect.
Tu pun berkali-kali jugak ar aku try to connect.

:mCubit:

Hmmm...
Nak tito dah lah.
Ngantok.
Rindunya sama Encik Hubby.

.Yang.

Ri Jumaat mek balit.
Boh lupak amik amek Yang ah.
Sayang kitak.

post signature

Catat Ulasan