Ahad, Februari 1

Privacy

'Mukabuku'.

Lagi isu FB..?
Al-maklum.
Semua orang kan.
Mesti, macam ada FB.
Macam ada eh.
Tak cakap semua ada.
Dan.
Of course budak-budak remaja.
Pun mesti ada binatang FB ni.

Patut ke tak aku accept bila student add aku as a friend kat FB..?
Ada yang add, aku reject.
Ada jugak aku ignore jer.

Bagi aku kalo aku add, aku dah takde privacy dah.
Aku hilang privacy.
Aku takleh nak mengumpat-ngumpat budak-budak aku dah.

:mGuilty:

Hmm..
Privacy pun penting gak kan walau di alam siber.
Sama seperti aku selalu berada di mode INVISIBLE di alam YM.
Macam tak guna jer on YM.
Baik takyah on.
Tapi.
Aku juga perlukan privacy.

Aku butuh privacy...!


post signature

Catat Ulasan