Pages

Lepeh

Lepeh

Mesti kitak orang tauk apa lepeh ya nak? Bagi yang sik tauk juak ya, lepeh ya ialah sejenis serangga yang berwarna itam, ada sesungut, suka...

15 Comments
Salah Siapa?

Salah Siapa?

8.15 seperti biasa Puan masuk ke dalam kelas untuk mengajar. Puan: Seperti biasa untuk memberkati proses pembelajaran kita hari ni, kita m...

9 Comments
Reply Komen Reader : Perlu ke?

Reply Komen Reader : Perlu ke?

Bila kita publish 1 entri, kita akan rasa puas bila ada reader yang respon kepada kita punya entri. Lagi banyak respon, lagi la suka. Kalo ...

13 Comments
Tom-Yum-Goong

Tom-Yum-Goong

Aku tok antu tom yam. Hehehe. Mun dah menjejakkan kaki ke KL nang wajib bila makan tomyam lok ku carik. Susah nak carik tomyam nyaman di K...

16 Comments
Ingga

Ingga

Sebenarnya aku dah lamak memendam rasa keinggaan ku tok. Gitok ceritanya. Ada la sorang part time lecturer rah kolej aku tok. Nya urang Ser...

23 Comments
Blogger & Blogsphere

Blogger & Blogsphere

Pernah tak korang bila masuk blog seseorang. Dan menjadi follower blog tu. Tapi at last korang rasa tertipu. Korang rasa entri-entri kat bl...

22 Comments
Melidi ke Membolat

Melidi ke Membolat

Orang 'sihat', sibuk nak diet. Nak diet? Senang. Janji ada duit, boleh beli macam-macam. Kat tv, kat majalah, macam-macam produk je...

6 Comments
Keraskan Kepala, Pekakkan Telinga

Keraskan Kepala, Pekakkan Telinga

Terasa muak dengan hal-hal di Kolej. Taklimat tu, taklimat ni. Meeting tu, meeting ni. Sekarang ni ada taklimat dari Ambank Insurance apa n...

9 Comments
Esok hari Sabtu... yeay!

Esok hari Sabtu... yeay!

Salam hari Jumaat. Lamak juak rasa sik blogging. Nak kata addict gilak ngan FB sik juak koh. Tapi agak bz juak la minggu tok sebenarnya. In...

3 Comments
Entah

Entah

Entah kenapa dah mula bosan memblogging. Membloghopping pun malas. Asyik memfacebooking. Bila dah rasa bosan mulalah mengediting. Tu pun m...

10 Comments