Isnin, Januari 12

ModaL-Less

Bosannya wei! Dah taktau dah nak buat apa. So.. ehem ehem. Aku upload piccas masa wedding aku hari tu la ek. Hehehe. Besok 13 Januari 2009, genap ler sebulan aku bergelar isteri orang. Selamat Ulang Bulan Yang Pertama, Sayang. Hahaha.


Aku main upload jer apa yang ada dalam lappy aku nih. Ada 3 CD lagi aku tak khatam, yang aku selalu ulang-tayang piccas yang adik-adik aku amik jerk. Hehehehe.


Sekarang ni dah tak pakai cadar pengantin ni lagi. Hehehe. Hari Isnin lepas kahwin terus tukar dengan bed sheet yang kazen aku bagi. Entah bila nak pakai cadar ni lagi. Masa anniversary nanti la kot. Huhuhu.


Ni ialah present pertama yang aku bukak sebab aku tau benda kat dalamnya ialah BEDSHEET! Hahaha. Lain kali bagi la sekali 1 set dengan comforter. Huhuhu. Aku cuma dapat 1 comforter dari department Mr Hubby. Kalo nak basuh yang tu kena la beli comforter baru ler kan. Huhuhu.



Last but not least.... once again, Selamat Ulang Bulan Yang Pertama, Sayang. :kiss::pandaGeli_08: :puteh_20::pandaGeli_09:





Catat Ulasan