Pages

Januari

Januari

Ari tok 31 Januari Abis dah bulan Januari koh Bulan tok jak banyak benda dah berlaku dalam hidup aku Benda yang mungkin sikpat ku lupak seum...

9 Comments
Banjir lagi...?  part 3

Banjir lagi...? part 3

Ujan dah berenti so gi work seperti biasa. Macam ri marek juak jalan sik berapa jem, maybe rami urang masih cuti. Surprisingly, air di area...

9 Comments
Banjir lagi...?  part 2

Banjir lagi...? part 2

3.25 pm Akhirnya aku sampei juak di umah. Tadik KJ madah boleh balit awal. Kol 12.30 semua mesti punch. Dan balit. Takut stuck di Bau. Ke...

6 Comments
Banjir lagi...?

Banjir lagi...?

Bingong ku eh. Air di Matang dah nait. Di Batu Kawa ada juak sumber madah air dah nait juak. Gine lah aku tok? Sikmok la stuck di Bau tok a...

9 Comments
B.L.U.R part 2

B.L.U.R part 2

Sikda mood eh. Encik Laki dah balit kerja. Balit tadik terus mandik, makan. Siannya, kepaknya. Alu tido terus. Mun sik rest terus kelak t...

9 Comments
B.L.U.R

B.L.U.R

Mr Hubby oncall. Belum balik kerja lagi. Tak tau lagi balik jam berapa. Boring. Bosan. Takde mood. Malas. Tak best.

5 Comments
Cuti-Cuti CNY

Cuti-Cuti CNY

Cuti 4 hari aku tak ke mana pun. Nak pergi honeymoon pun macam tak puas jer 4 hari. Nak apply cuti? Macam tak dapat jer. Pengarah aka Mr BB ...

10 Comments
Hobi Makan-Makan

Hobi Makan-Makan

Oh, tok quick entry sebelum Mr Hubby balit dari tempat kerjanya. Mesti taip laju-laju sebelum dia datang. Jeng jeng jeng. Cheh.. berlagu ind...

12 Comments
Nasi Kerabu

Nasi Kerabu

Hah? Apahal ada gambar nasik kerabu indah ? Tok makanan sidak geng Kelate tok. Tapi nektok nasik tok dah mengambur di Kuching koh. Makluml...

14 Comments
Friendster vs Facebook

Friendster vs Facebook

Sekarang zaman Facebook. Hampir semua orang ada Facebook. Kalo dulu orang gila Friendster. Sekarang? Orang dah tak sebut dah Friendster. Ap...

27 Comments
Patch Test

Patch Test

Hari nih aku follow up lagi kat SGH. Last week Doc dah cakap hari ni aku kena buat Patch Test untuk confirmkan lagi aku alergik dengan aler...

6 Comments
Siapakah si kecil itu..?

Siapakah si kecil itu..?

Hai hai hai... . . . . . . . . . . . Boleh agak tak siapa yang dalam gambar kat atas tu? Gambar pasport nih telah diambil pada 7 Oktober 1...

13 Comments
Happy Birthday, Mijot...!

Happy Birthday, Mijot...!

17 Januari 2009 - Birthday my sister yang ke-24. Happy Birthday, Mijot...! Muah muah Aku yang memang gian nak masak sebab lama dah tak m...

11 Comments