Isnin, Disember 8

Wedding Checklist 5

Salam Aidil Adha

Tak excited pun nak raya.
Sibuk mengemas bilik pengantin je.
Oh.. tak sabarnya..

:mLove:

Semalam dah pasang curtain



Dengan bantuan my dad.
Hehehe.



Cadar tak pasang lagi sebab nak pasang cermin kat dinding.
Kena tunggu selepas aktiviti mendrill selesai.
Baru pasang semua.
Lagipun tilam pun tak beli lagi.
Huhuhu.



Souvenir untuk tepung tawar pun dah ready.
Isinya ingat nak masuk telur je la.
Dah takde idea dah ni.



Souvenir untuk ahli zikir pun dah ready.
Perfume je tak beli lagi.



Dressing table.
Dah takde idea.
Letak bubble je la.




Baju sanding dan akad pun dah setel.
Hari tu aku sibuk cari kain nak buat tengkolok.
Dah jumpa pun di Petra Bridal.
Sewa je yang dah siap.
Sib baik kain sebijik sama.

So far so good.
Ada sikit-sikit jer lagi kepincangan.
Nak perfect memang tak boleh.
Kad jemputan pun walau dah berkali-kali proof read.
Tapi MASA boleh tak ada.
Kepada yang ada menerima kad tu, masa jemputan ialah 10 pagi.
Harap maklum.

Ada juak yang blom dapat kad gik.
Mek akan antar dalam 2-3 ari tok.

Catat Ulasan