Khamis, Disember 18

Wedding 2 - Akad Nikah

Piccas dari pro cameraman man dijangka siap on Monday. Tak sabarnya nak tengok hasilnya. Entah jadi cam apa. Before majlis start lagi aku dah sound cameraman & crew yang aku ni tak reti berposing dan aku selalu ada masalah tang mata bila tangkap gambar. Hehehe. Sendiri jer tau kelemahan sendiri kan? Hehehe. So yang aku hapdet buat masa ni cuma piccas yang ditangkap sendiri oleh adik dan pak Su aku jer.


Saat menunggu dipanggil keluar dari bilik.


Dub dab dub dab...



Sah sudah.... menjadi isteri kepada Abdul Nizam.



Menerima mas kahwin daripada suami.



Pengantin lelaki sedang membaca taklik.



Blogger yang hadir semasa hari akad, Eyna dan adik-adiknya.


Catat Ulasan