Pages

Wedding 2 - Akad Nikah

Piccas dari pro cameraman man dijangka siap on Monday. Tak sabarnya nak tengok hasilnya. Entah jadi cam apa. Before majlis start lagi aku dah sound cameraman & crew yang aku ni tak reti berposing dan aku selalu ada masalah tang mata bila tangkap gambar. Hehehe. Sendiri jer tau kelemahan sendiri kan? Hehehe. So yang aku hapdet buat masa ni cuma piccas yang ditangkap sendiri oleh adik dan pak Su aku jer.


Saat menunggu dipanggil keluar dari bilik.


Dub dab dub dab...



Sah sudah.... menjadi isteri kepada Abdul Nizam.



Menerima mas kahwin daripada suami.



Pengantin lelaki sedang membaca taklik.



Blogger yang hadir semasa hari akad, Eyna dan adik-adiknya.


Kakmim

Blogger since 2008. On off blogger since 2013. Blogging is my passion. Now and forever.

14 comments:

Audio said...

Selamat pengantin baru Mira.. ku doa berbahagia selalu and semoga kekal hingga ke anak cucu XD

~ mizzAmy ~ said...

~ baju mc tuh baju kurung ker? gambar yg di kiss tuh sweet tapi bergegar la plak. tak per, cameraman nya mesti clear. ~

risanur said...

alhamdulilah...sudah menjadi isteri orang...

mim.ya.ra.alif said...

audio,
makseh... :)

amy,
aah.. bj kurung moden... nape?
tu gambo zoom dr jauh sbb tu nmpak cm gegar

risanur,
alhamdulillah.. ;)

Amer Aan aka Green Arrow said...

lawanye akak..
ni upin ckp...
ekek

farah.marzuki said...

peranten sempat updet blog. nyelepat juakk eh. mun kamek tek ngadap laki jak lah sik betah ngadap tenet!!! hehehhe anyway congrats slamat penganten baru, smoga bahagia selalu. di cucorr rahmat , jereki , smua lah myra oh :)

filanastasia said...

mim.ya.ra.alif : selamat mantin baru (ikut ayat anak sedara... huhuhu).. kamu nampak laen.. tp sgt cantik..seri pengantin ek.. lurve ur pelamin.. simple but sweet..

MAMI_FARIS..... said...

eee......best na juah eh! nangis sik ktk lepas ya?

innaz said...

mira cool ada juak time akad..xnmpk nangis pun

ngegeh babe said...

selamat penganten baru. semoga bahgia & kekal ke akhir hayat.

Anonymous said...

sweet~~~u looked gorgeous~~ Slamat pengantin baru~~v(^_^)v

seroja cari idol said...

selamat pengantin baru pacit bakat n kaka chrome!!

semoga bahagia ke anak cucu cicit!

yong said...

mira..chantek lah..

backdrop tmpt nikah tu chantek...

s * h * i * m * a * h * z said...

alemak... kiut la.. kalah ekin mawi gitu