Pages

Wedding 1

Lama dah tak update. Kat umah tak berpeluang langsung nak update. Hari ni baru masuk kerja balik. Pastu kat ofis sibuk plak packing nak pindah. Nak key in markah budak lagi, nak packing lagi. Adui...

Oh, ya. Thanks kepada semua yang telah wish on my wedding day. Thanks kepada yang datang. Thanks kepada semua yang telah mendoakan kebahagiaan dan kegembiraan saya. Thanks all.

Kat bawah ni persiapan untuk buat pelamin. Sesambil packing sesambil menghapdate. Hehehe.



Thanks kepada Adha (Freeway Design) sebab sponsor bunting untuk hari wedding Memula tuh memang suruh dia buat. At last masa amik dia cakap takyah bayar, dia bagi as wedding gift sebab dia tak dapat datang on that day. Thanks! Konsep bunting sama dengan invitation kad. Memang request camtu pun.





Ni plak hantaran dari pihak perempuan kepada pihak lelaki. Asalnya ada 11 hantaran jer tapi mak saudara kasi jadinya 15 hantaran berbalas 9. Hehehe.



Hantaran dari pihak lelaki yang bertemakan gold. More piccas? Tunggu ek. Diharap bersabar. Hehehe.



Kakmim

Blogger since 2008. On off blogger since 2013. Blogging is my passion. Now and forever.

10 comments:

MiSZuE said...

cantik pelaminn:)

~ mizzAmy ~ said...

~ yeayy.. finally dapat jugak tengok the piccas. i thought MC tengah bercuti lagik.

cantik la pelamin MC. memang tema merah ekh? merah ke maroon? ~

[ LADYKiKi] said...

congrat darling.. hehhe

risanur said...

cepatla letak pict myra..tak sabar la akak tengok myra pakai baju pengantin...

aya_snooter said...

ee..best eh!!nangga pic orang kawen tok la best..ehekkk!!

khairul onggon said...

Nang klas eh.. kacak eh pelamen ya.. Nang pilihan yg bijak!

MAMI_FARIS..... said...

wow! kac pelamin..... blm gik org nya.....

Anonymous said...

kacak pelamin ktk~~~simple tapi sweet~~~

Anonymous said...

hui..nang best nanga pic kawen tok...

Mdm.Nyza said...

Tahniah, semoga bahagia hingga ke aher hayat..:)
welcome to the club.. heheh