Rabu, Disember 17

Wedding 1

Lama dah tak update. Kat umah tak berpeluang langsung nak update. Hari ni baru masuk kerja balik. Pastu kat ofis sibuk plak packing nak pindah. Nak key in markah budak lagi, nak packing lagi. Adui...

Oh, ya. Thanks kepada semua yang telah wish on my wedding day. Thanks kepada yang datang. Thanks kepada semua yang telah mendoakan kebahagiaan dan kegembiraan saya. Thanks all.

Kat bawah ni persiapan untuk buat pelamin. Sesambil packing sesambil menghapdate. Hehehe.



Thanks kepada Adha (Freeway Design) sebab sponsor bunting untuk hari wedding Memula tuh memang suruh dia buat. At last masa amik dia cakap takyah bayar, dia bagi as wedding gift sebab dia tak dapat datang on that day. Thanks! Konsep bunting sama dengan invitation kad. Memang request camtu pun.





Ni plak hantaran dari pihak perempuan kepada pihak lelaki. Asalnya ada 11 hantaran jer tapi mak saudara kasi jadinya 15 hantaran berbalas 9. Hehehe.



Hantaran dari pihak lelaki yang bertemakan gold. More piccas? Tunggu ek. Diharap bersabar. Hehehe.



Catat Ulasan