Rabu, November 19

Wedding Checklist 4

Baju untuk akad dah siap!
Si dia tak pernah pakai 'baju cabut.'
Boleh la, takyah dah nak fikir aksesori lain untuk baju lelaki.



Baju pempuan pun dah siap, tapi masih kat kedai.
So, setel baju untuk hari akad.
Tinggal tudung jer lagi.



Tadi dah pergi umah sepupu pergi pinjam alas dulang hantaran.
Sekali dengan bunga stokin untuk hiasan hantaran.
Sepupu syorkan alas untuk letak jam sekali.
Orang mengantuk disorongkan bantal.
Aku on jer.

:puteh_1:

Bunga daripada stokin ni,
Best friend sepupu yang buat.



Lawa sangat.
I like.
Tengok buku semua dah ready untuk buat hantaran nanti.



Bilik pun dah dicat.
Tapi kena cat 1 layer lagi.



So far so good.

:puteh_2:

Cuma alas hantaran sebelah perempuan yang tak setel lagi.
Dan bunga hiasan sebelah perempuan.

Kuching mahal gilak oooh bunga hiasan ya? Adoh adoh..

Semoga semua yang dirancang berjalan lancar.
Amin.

Catat Ulasan