Jumaat, November 21

Tag: My Workstation

Hari tu aku kena tag oleh Mizzamy. Cara-caranya:

Snap workstation anda..then taruk link blog anda kat bawah gbr workstation anda..tgk contoh yang aku buat nih..begitulah seterusnya sampai bila2..ok..sekiranya tag ini berkembang pasti akan ada byk link2 di bawahya...kal
au x..terencat la dia, lastly, tlg pass tag aku ni pd 7 org blogger lain..pass la pd sape2 ye (ayat kopipes)

Okai - nak story sket pasal workstation aku. Aku tak duduk bilik sorang-sorang ye. Semua pensyarah duduk ramai-ramai. Kat bilik aku ada 6 workstation so ada 6 orang pensyarah untuk 1 bilik. Nih kampus cawangan, nanti kat kampus tetap nanti Boss cakap duduk bilik sendiri. Bermakna setiap sorang ada bilik sendiri la tu. Entah benar entah tak ,taktau la sebab aku pun tak tengok lagi kampus tetap yang baru siap renovate tuh. Kalo nak diikutkan aku, aku prefer 1 bilik share 2 orang. Kalo sorang-sorang, boring gak, takleh nak gosip-gosip panas. Ooopss.. sekarang dok ramai-ramai pun kalo nak bergosip sila on YM dahulu ya. Hahahaha. Pastu kelebihan dok ramai-ramai ni, kalo sorang marah student, mereka-mereka yang busybody dan tak berkenaan pun boleh tolong-tolong marah-marah student tu jugak. Ha, baru la meriah beb! Kwang kwang kwang.


Kalo dari depan:

Nih kalo dari belakang.


Sila abaikan meja yang berselerak itu ye. Biasa la tak semak tak buat kerja la retinya.

Dan.

Nih plak dari tepi. Ni dah nak balik so kemas sket. Sebelum balik kan kena kemas meja dulu.


Luckily aku malas nak tag sesapa. Sesiapa yang nak buat, dipersilakan. So, sekarang ada 1 tag lagi aku tak jawab. Tunggu yer Amer
.


Catat Ulasan