Selasa, November 18

JPJ dah rajin

Semalam
Aku sengaja bangun lambat
Sebab malas kan dah nak pegi kerja
So speeding la gue
Selamat.. lepas traffic light hijau
Takde la lama sangat menunggu

:girl_4:

Tetiba kan
Boleh pulak JPJ buat road block
Betul-betul sebelum simpang nak ke kolej aku
Bengang betol gue

:girl_2:

Pagi tadi pun sama
Road block lagi

:girl_11:

Aku tak buat salah
So aku tak takut
Berani kerana benar kan?
Lagipun JPJ check lori jer
Aku bukannya bawak lori
Hehehehe

:girl_16:

Aku dah standby dah hp nak capture the moment
Chewahh.. takde kerja kan
Alih-alih ada pegawai JPJ ler pulak kat situ
Isk.. kaco daun plak
Terus jer aku jalan
Kang dia cakap aku minat kat dia plak
JPJ perasan
Uiks

Catat Ulasan