Ahad, November 16

Butterfly Award



Dapat award si rama-rama ni dari cik adik manis Eyna
Thank you so much, deng!
*No comment coz I'm speechless*
Ngegeh da jak bunyi I.. raskac ras oh?
Mesti Eyna sik paham.. wakakaka
Skematism yang kronik minah Eyna tok

:puteh_13:

Pastu aku nak pass award ni kat:
  1. Mizzamy
Sebab...
  1. Dia ni dah lama giler follow blog aku (cuma Amy jer yang tau kan?)
  2. Pastu dia tau banyak kisah hidup aku dari zaman aku single till now
  3. Dia la blogger yang aku pernah tido setilam tapi tak sebantal
  4. Dia akan tinggalkan komen pada setiap entri aku
  5. Tunang aku pun kenal Amy tapi dia pronounced as "Miz-za-mi"
Although aku dan Amy takde la close sangat tapi keakrabannya memang terasa. Camne tu? Hehehe. Dan kebanyakan entri yang berkaitan dengan makanan di blog Amy akan mempengaruhi menu makanan aku. Hihihi.

Makanya ketahuilah anda-anda di luar sana, gambar-gambar makanan di blog anda sebenarnya mendera jiwa dan perasaan seseorang okey. Sangat tidak sesuai untuk bacaan ibu-ibu yang baru nak termengandung. Bahaya siot. Nanti kalo tak dapat makan, ada mitos masyarakat Sarawak mengatakan anak yang bakal dilahirkan nanti akan 'bana'.

(Pitstop ilmiah:
Bana ni macam tanda lahir kat badan baby, yang macam lebam-lebam biru.)

Entah benar entah tak. Kalo benar pun cuma kebetulan rasanya.

Kesimpulannya, berbalik kepada anugerah rama-rama untuk Mizzamy, harapnya diterima oleh beliau dengan hati yang senang dan luas terbuka. Thanks for the friendship, girl!



Dan thanks juak untuk Eyna, even kitak sik jadi nak jadi cousin kamek tapi kita still kawan-kawan juak nak? Kitak pun sama cam adik-adik mek juak. Cuma kitak ya skema gilak berbanding adik-adik kamek yang semuanya gila-gila dan angol. Hahahaha. Mun ada gerek baru klak jangan lupak promote ngan kamek. Lak kamek berik kursus induksi ngan nya. FOC. Huhuhu.




Sekian.


Catat Ulasan