Pages

Bad - Day

Bad - Day

Ari marek parents & adik-adik kesayangan ai balit ke Kuching. Sorang adik ai konvo, ya parents ai gi KL tek last week. And sorang gik ad...

4 Comments
Doraemon & Mimyara  Part 3

Doraemon & Mimyara Part 3

Mana Doraemon ni? Kenapa Doraemon tak datang selamatkan saya? Doraemon...!! Akhirnya aku tertidur. Seawal jam 6.30 pagi aku terjaga apabil...

3 Comments
mim ya ra - Apakah itu?

mim ya ra - Apakah itu?

Terima komen: rOhock said... mim ya ra tu makne pe? November 22, 2008 3:24 AM Oh! Kita belajar bahasa jawi dan sejarah sket hari ni e...

8 Comments
Pulanglah

Pulanglah

Dapat mms dari Mijot. Tahniah adikku Zila. Balit gik dapat nulong ngemas bilit pengantin aku.

6 Comments
Perihal meeting

Perihal meeting

Kol 4 pagi dah bangun dah Hantar my parents ke airport Diorang attend konvo adik aku kat Shah Alam Parents baru jer check-in kat Imigresen ...

2 Comments
Kerja, kerja, kerja

Kerja, kerja, kerja

Minggu exam sudah tiba. Lalala. Jadual exam pun sudah dapat. Huhuhu. Setiap hari kena jaga exam kat lab. Pen merah harus baru ye. Baru...

4 Comments
Tag: My Workstation

Tag: My Workstation

Hari tu aku kena tag oleh Mizzamy . Cara-caranya: Snap workstation anda..then taruk link blog anda kat bawah gbr workstation anda..tgk cont...

1 Comments
Aku cinta pada mu.. oh blog!

Aku cinta pada mu.. oh blog!

Aku tak tau sampai bila aku akan terus menjadi hamba kepada blogger.com? Yang pastinya aku akan terus menghapdet dan menghapdet. Kalo takde ...

6 Comments
Jalan-jalan yok!

Jalan-jalan yok!

Oh, ari tok tek aku embak miak pegi lawatan. Tedah ngan sidak jarang gilak keluar. So aku suruh sidak polah proposal. Pegi melawat Poli tek ...

3 Comments
Wedding Checklist 4

Wedding Checklist 4

Baju untuk akad dah siap! Si dia tak pernah pakai 'baju cabut.' Boleh la, takyah dah nak fikir aksesori lain untuk baju lelaki. B...

11 Comments
Oh, tak sabarnya

Oh, tak sabarnya

Minggu lepas lagi dah kad walimatul urus aku dah siap. Yeay! Tapi. Oleh kerna sampulnya belum ada. Diorang suh aku ambik minggu ni. Makanya,...

15 Comments