Khamis, November 27

Bad - Day

Ari marek parents & adik-adik kesayangan ai balit ke Kuching.
Sorang adik ai konvo, ya parents ai gi KL tek last week.
And sorang gik adik ai back for good la, dah abis degree dah.
Meriah la umah ai kelak.
Jejejeje.

Suk la tek parents dah nak balit nak.
Adik-adik yang kecik ya la excited gila.
Mala jak nanyak flight mak kol bapa.
Sapa ambik di airport.
Macam-macam la.

So paginya tek ai bangun awal la nak nyedia k minum.
Kelak sidak balit mesti lapar bah.
Ai tek dah imajin la ada mihun goreng, kari ai dah polah malamnya.
Dapat makan kari cicah ngan roti.

Baruk jak bangun, baruk nak masuk dapur.
Tipon umah bunyi.
Macam dapat agak jak ada berita sik bagus.

Sapa tok?
Mira.

Abang ko tok. Tauk berita tek?
Sik tauk.
Pak wa dah ninggal.

Innalillah. Bila?
Kol 3 tek. Bapak ko ada di umah?
Sikda. Ari tok baruk sidak balit. Mayat dah diembak ke umah?

Blom. Abang gik ngurus la tok.

Ooo.. ok.

K lah. Askum.

Nang jak benar.
Tipon umah sikkan bunyi kecuali ada emergency.

Aku jadi speechless. Utak jem. Sik tauk nak molah apa.
Nyandar jak ku rah dindin dekat tipon.
Coba call Mijot, sik dapat.
Call jak Zila, dapat.
Suruh Zila padah ngan bapak, abangnya akak Pak Wa mek rang ninggal.

Pasya call gik nya.
Gine kamek tok? Dah la bapak sik ada. Exam ri tok paper kamek.
Nya speechless juak.
Baruk malam ya mek duak kak berkelakar pasal Wa.
Bingong.

Call bapak agik.
Pergi jak kilir awal.
So dah ada arahan dari bapak.
Ok, aku sik buntu gik.
Tapi, kerja ku?

Pasya sms Naz.
Gine kamek tok? Wa mek ninggal.
Naz pun cepat jak reply.
Sikpa, lak kamek punch. Lagikpun bapak ngn mak kitak sikda nak?
Padah ngan Lin.

Paper mek?
Lak kamek tolong jaga.
Thanks. Lak kamek madah Lin.

Alhamdulillah.
Sib bait dapat member yang understanding.

Then kemas la tek mek 4 beradik.
Sik jadi alu goreng mee
Adik laki ai bila pas mandik nanyak ngan ai.
Kita gi sine Kak Ira? Ambik mak kah?
Gi umah Wa Ujang.

Kenak?
. Tanyak si bongsu.
Wa Ujang ninggal.
Aih, sik sempat nya jadi al-wakil pengilan nikah kitak Kak Ira oh.


Nang ada. Miak kecik tok ya dipikir nya.
Senyum jak ku dengar katanya.

Before ke kilir aku gi ambik wa (belah mak) ngan nenek lok.
Aho-aho, dari kol 6 sengah mek rang dari umah.
Turun dari umah nenek dalam kol 7 lalu.

Sampei umah Wa nulong la tek apa yang patut.
Ada gik dapat call dari kolej.
Adoh, kunci lab rah aku.
Sik nyaman ati, alu lambat sidak start exam tegal aku lak.
Rempit la ke kolej, terus gi lab.

Bla bla bla.
Setel hal miak ngan lab.
Mintak sori ngan yang berkenaan
Sik nyaman ati ku bah.

Gi opis gik.
Angol ku. Nang susah nak molah sigek program.
Macam-macam jak nunggu aku.
Sampei nak sain LPO pun mok nunggu aku kah?
Aku datang moha alu.
Benda dah nak jalan, apa salah mintak urang lain sain.
Sikkan mok nunggu aku juak.
Sik fleksibel alu jak molah kerja.
Ngerepak jak ku di opis tek.
Abis urang dimanas ku.
Pasya malas ku nunggu lamak-lamak.
Chow gik ke kilir.
Urang dah kemas nunggu bapak ku jak datang.

Adik ku madah semua urang nanyak aku.
Nanyak mak, nanyak bapak.
Adik ku tension juak nyawab.
Macam la makei belon kedirik nak terus datang terus.
Sib juak bait k MAS.
Sikda problem masa check in.

Dekat nak kol 11 sidak mak datang.
Terus la bertangisan tek.
Mak ku ngan kazen ku la.
Aku tempias juak la.
Pasya terus berkemas gi kubur.

Al-Fatihah.

Pas balit kubur, balit gik umah Wa.
Nak makan, nasik k rempuan sik cukup.
Ada sikit jak, sempat nyebal sikit.
Pas nasik masak, ku makan gik.
Apa tek, aku nang sikda makan papa dari pagi.

Pas makan, rilek-rilek kejap.
Naz sms madah cek dah ada.
Terus ai ngajak nya (tunang ku) balit, nak gi bank.
Nya pun ada urusan di bank juak.

Pas clear di bank.
Gi Hopoh.
Ambik baju.
Balit dari bank tek ai gik dreb.
Nya dah berderok tido.
Sabar jak lah.

Sampei umah sidak semua terbungkang tido.
Pas ai balit sidak bangun alu berbungkar barang.
Pasya makan, semua jak kelaparan.
Pasya sambung gik bungkar barang oleh dari KL.

Pas maghrib ke kilir lagik.
Sik sempat maghrib di sia.
Maghrib dah awal tek nak.
Sempat juak nangga Olivia, last episode.
Isk.. sib bait dapat nangga sikit.

Balit malam dari kilir kol 9 sengah.
Lam keta ai dah tido dah.
Sampei di umah, terus tido.
Sampei ke pagi.

Fuhhh..
Very the kepak ari marek koh.

Doraemon & Mimyara Part 3


Mana Doraemon ni? Kenapa Doraemon tak datang selamatkan saya? Doraemon...!! Akhirnya aku tertidur.

Seawal jam 6.30 pagi aku terjaga apabila kedengaran suara orang berbual-bual. Rupa-rupanya aku tertidur di dalam bilik kelas. Tapi yang hairannya mereka tidak mengendahkan aku yang duduk di sebelah mereka. Kenapa ya? Aku cuba mendekati mereka, Normah.

"Nor, Nor". Masih jugak tak mengendahkan aku. Kenapa ni? Adakah aku dah jadi halimunan?? Oh, tidakkkkkk!!!!

Aku mencuba lagi. Aku menarik tudung Nor, sedikit. Tetapi dia tak marah pun. Dia cuma membetulkan tudungnya tanpa memperdulikan aku. Doraemonnnnn!!!! Jeritku dalam hati lagi.

Lepas tu mereka di dalam kelas sibuk membincangkan kerja rumah Add Maths Cikgu Cheam sampailah loceng berbunyi.

Bosan lah. Doraemonnnnnnnnnnn!!! Nak balikkkkkk.....!!!



"Mimyara. Hehehe". Tetiba ada suara halus yang tak berapa nak cute (empeyak kata urang Serawak) kedengaran menyapaku. Aku mencari-cari suara tersebut.

Tiba-tiba...

"Doraemon..", sayu suaraku melihatkan Doraemon berada di belakangku. "Kenapa lambat?"

"Ha.. itulah awak, hari tu tak sabar-sabar". Doraemon mentertawakan aku. Ciss.. tak guna punya Doraemon.

"Doraemon, awak tak tau kenapa saya nak kembali ke zaman ni."

"Hah, kenapa? Awak tak bagitau mana la saya tau."

"Doraemon ni main-main pulak". Aku buat-buat merajuk.

"Alalalala... merajuk pulak dah. Ceritalah".

bersambung...

Isnin, November 24

mim ya ra - Apakah itu?

Terima komen:

Blogger rOhock said...

mim ya ra tu makne pe?

November 22, 2008 3:24 AM

Oh!
Kita belajar bahasa jawi dan sejarah sket hari ni ek

:puteh_12:

mimyara tu sebenarnya kalo dalam jawi bunyinya MIR
mim.ya.ra.alif plak bunyinya MI.RA
Dan Mira tu sebenarnya nama aku
Hehehe..

Masa nak pilih domain dulu
Masa tu dah nak birthday aku
Kiranya domain mimyara.com ni hadiah untuk diriku sendiri
Hehehe..
Aku nak cari 1 word yang related dengan diri aku
Tapi takmo guna nama - contoh: namaku.com
Nak guna 'kelisabiru'?
Memang terfikir tapi.. better not la

Pastu cari nama blog pulak
Aku suka sangat - mim . ya . ra . alif - nih
Sebab memang nama aku
Tapi secara tak langsung
Indirectly...

Dan akhirnya aku decide
Untuk ambik - mim . ya. ra - jer untuk domain aku
Nak letak mimyaralif.com. macam tak best jer
So jadinya mimyara.com jer la
Pelik jer bunyi tapi senang nak ingat

mimyara aka Mir tu pun nama aku gak sebenarnya
Close friend aku kat U dulu panggil aku 'Mir'
Sebab kitorang suka panggil nama guna shortform jek
Macam Indon plak kan?
Tapi masa tu ceta-ceta Indon manade glamer lagi kat Mesia ni
Makanya..
Kitorang bukannya terpengaruh dengan cerita dari seberang la ek

:puteh_1:

Hmm...
Tu la bih kurang serba sedikit
Sejarah mimyara.com ni
Clear?

Aku start pakai domain ni on 11.08.08 hari tu


Harap maklum

:puteh_2:

Ahad, November 23

Pulanglah

Dapat mms dari Mijot.


Tahniah adikku Zila.
:mGelak:



Balit gik dapat nulong ngemas bilit pengantin aku.

:mGuilty:

Sabtu, November 22

Perihal meeting

Kol 4 pagi dah bangun dah
Hantar my parents ke airport
Diorang attend konvo adik aku kat Shah Alam
Parents baru jer check-in kat Imigresen
Aku dah ajak adik-adik aku balik
Ngantok la wei
Balik umah sambung tido

Bangun tido terus siap-siap gi ofis
Setelkan keja sket b4 bos sampai
Kol 10 suku masuk bilik meeting
Bla bla bla
Bla bla bla
Sampai kol 2
Baru la bersurai
Tahannya Bos aku ni bercakap dan bercakap
Isk isk isk...

Aku dah kesejukan
Perut berkeroncong
Tak sabarnya nak balik
Adik-adik di umah entah dah bangun ke blom
Si dia pun sms ajak lunch sama
Adik atau tunang?

Tunang!
Kuar makan ngan dia tapi..
Bawak adik-adik sekali la
Beres!
Takde la rasa serba-salah
Dah ler parents takde kat umah
Hehehe...

Okeh
Saatnya..
Bercerita pasal meeting

Alhamdulillah
Tak banyak nak argue dengan Boss
Kerja-kerja aku hampir selesai
Tinggal tunggu hari perlaksanaan jer
Tapi nama program kena tukar
Bos tak setuju dengan nama 'karnival'
So tukar ke 'Hari Terbuka KK Mas Gading'
Ok la.. memang pun dia penah cakap dulu
Dia nak aku buat macam open day untuk kolej
Insya Allah aku berusaha untuk menjayakan program ni

Banyak idea yang dia bagi tadi
"Mira.. saya nak.. bla bla bla..."
Aku kena buat lagi program yang aku proposed tu sem depan
Dan depan dan depan...
Dia suruh aku buat setiap sem...!
Insya Allah la Bos ek
Aku tak janji
Pastu
"Mira.. saya nak awak kenal pasti pelajar-pelajar berbakat... bla bla"
Aku lagi?
Dah ler kena kenalpasti pastu kena train lagi
Hah.. ye la Bos
Aok jak lah nak?
Saya yang menurut perintah
Insya Allah

Pastu kitorang ada 1 lagi program
Yang lagi besar daripada hari terbuka kolej
Tapi aku masih kabur dan rabun sebelum masuk meeting
Sekarang dah ok sket pas Bos masuk campur
Tapi nervous gak
Macam last minute jer punya kerja
Dulu pernah gak handle program ngan YB
Tapi meeting banyak kali
Nih program tinggal bih kurang 2 minggu lagi
Tapi jawatankuasa pun baru bentuk tadi
Sib baik la aku dah menjebakkan diri ke bahagian backdrop dari awal
So takde la aku riso itu-ini
LPO pun Bos dah sign
Hooray!
Sekarang kalo boleh
Aku nak setelkan urusan nikah jer

Tapi
Boleh ke???
Kesian kat diri aku
Nak nikah tapi takde cuti

Apalah nasib..

Jumaat, November 21

Kerja, kerja, kerja

Minggu exam sudah tiba. Lalala.
Jadual exam pun sudah dapat. Huhuhu.



Setiap hari kena jaga exam kat lab.



Pen merah harus baru ye.
Baru semangat nak check paper budak.
Lalalala.

:puteh_13:

Besok ada meeting dengan Boss.
Sabtu depan kena buat Hari Anugerah Pelajar Cemerlang.
Penat? Tak penat?
Tak tau.

Makanya.
Mental ini harus disiap-siagakan untuk besok.
Prepare la soalan-jawapan yang bakal ditanya pada besok hari.
Kalo kena marah?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Kita tunggu besok ye.

Tag: My Workstation

Hari tu aku kena tag oleh Mizzamy. Cara-caranya:

Snap workstation anda..then taruk link blog anda kat bawah gbr workstation anda..tgk contoh yang aku buat nih..begitulah seterusnya sampai bila2..ok..sekiranya tag ini berkembang pasti akan ada byk link2 di bawahya...kal
au x..terencat la dia, lastly, tlg pass tag aku ni pd 7 org blogger lain..pass la pd sape2 ye (ayat kopipes)

Okai - nak story sket pasal workstation aku. Aku tak duduk bilik sorang-sorang ye. Semua pensyarah duduk ramai-ramai. Kat bilik aku ada 6 workstation so ada 6 orang pensyarah untuk 1 bilik. Nih kampus cawangan, nanti kat kampus tetap nanti Boss cakap duduk bilik sendiri. Bermakna setiap sorang ada bilik sendiri la tu. Entah benar entah tak ,taktau la sebab aku pun tak tengok lagi kampus tetap yang baru siap renovate tuh. Kalo nak diikutkan aku, aku prefer 1 bilik share 2 orang. Kalo sorang-sorang, boring gak, takleh nak gosip-gosip panas. Ooopss.. sekarang dok ramai-ramai pun kalo nak bergosip sila on YM dahulu ya. Hahahaha. Pastu kelebihan dok ramai-ramai ni, kalo sorang marah student, mereka-mereka yang busybody dan tak berkenaan pun boleh tolong-tolong marah-marah student tu jugak. Ha, baru la meriah beb! Kwang kwang kwang.


Kalo dari depan:

Nih kalo dari belakang.


Sila abaikan meja yang berselerak itu ye. Biasa la tak semak tak buat kerja la retinya.

Dan.

Nih plak dari tepi. Ni dah nak balik so kemas sket. Sebelum balik kan kena kemas meja dulu.


Luckily aku malas nak tag sesapa. Sesiapa yang nak buat, dipersilakan. So, sekarang ada 1 tag lagi aku tak jawab. Tunggu yer Amer
.


Khamis, November 20

Aku cinta pada mu.. oh blog!

Aku tak tau sampai bila aku akan terus menjadi hamba kepada blogger.com? Yang pastinya aku akan terus menghapdet dan menghapdet. Kalo takde story, pasti aku akan cari jugak story untuk dihapdet. Kekadang masa driving nak gi work atau balik dari work, mulalah timbul idea-idea untuk aku jadikan entri. Tapi, bila dah depan lappy, malasnya nak menaip.

Macam mana aku dapat idea untuk menghapdet blog?

Selalunya aku suka hapdet story about work, pasal environment kerja aku. Pasal boss aku, pasal student aku, pasal tekanan kerja aku. Aku kerja ngan manusia. Bila dah kerja dengan manusia, paham-paham jer la. Pengurusan emosi tu penting. Aku mengakui aku kurang bijak dalam bab emosi ni. Salah sikit, aku marah, aku hangin. Tapi over sangat marah, aku rasa nak menangis. Kekadang aku malas nak marah anak orang, aku biar je lah. Tapi bila dibiarkan aku rasa macam makan gaji buta pulak. Tapi diorang dah besar boleh la fikir sendiri. Takkan nak kena marah hari-hari. Kesimpulannya baik aku lepaskan kemarahan aku di blog jer. Lagi bagus.

Boss aku pun selalu kena maki kat blog ni. Sebabnya dah namanya Boss takkan aku nak lawan cakap dia pulak. Semuanya di tangan Boss. Tapi so far aku belum lagi nanges kena marah Boss. Aku ni sambil lewa jugak buat kerja. Bukan tak pernah kena tegur Boss, pernah, tapi aku ni, entah lah. Benda yang aku tak suka buat, aku kena arahkan buat, memang aku tak suka lah nak buat. So aku buat sambil lewa jer. Hasilnya memang tak best tapi Boss aku pun satu hal. Dia ni tak suka dengar pendapat anak buahnya. Ingat aku suka buat kerja sambil lewa? Mestilah tak suka. Takde kepuasan. Tapi idea aku tak pernah nak boleh pakai. Bosannya. Asik nak kena dengar cakap dia jer. Boring lah. Nak buat itu, nak buat ini, ada jer tak bagusnya. Aku nak jugak perubahan. Baru nampak aku buat kerja. Tapi? Boss aku tu la. Gunakan kuasa veto dia jer. Bih baik aku takyah bagi idea, ikut jer cakap dia, dan buat sambil lewa! Har har har. Sungguh la anak harimau.

Lagi idea?

Mesti la pasal si dia kesayangan aku. Aku ni kalo orang Sarawak cakap, pengingga. Aku tak reti nak express kasih-sayang aku even kat orang yang aku sayang. Tu dulu la. Sekarang ni sejak bertunangan dengan si dia, aku belajar la nak appreciate dia sebab dia benar-benar appreciate aku seadanya aku ni. Biasa la dalam bercinta, berkasih-sayang ni mesti ada give-and-take. Kan? Dah dia cakap "Love you" so aku belajar jugak la menjawab "Love you too". Aku belajar untuk mengenepikan sikap egois. Ala.. bukannya rugi pun. Bahagia lagi ada. Mek tauk kitak baca tok Yang. Sebenarnya kamek banyak gilak belajar dari kitak. Dan kitak memang banyak mengajar kamek erti kehidupan tok. Thanks Yang ah. Mek sayang kitak sampei bila-bila. Cinta mati sama lu. Huhuhu.

Dan? Apa lagi?

Rasanya blog aku sememanganya berkisar tentang work aku jer. Budak-budak zaman sekarang. Biasa la. Tanpa diorang mesti aku takde idea jugak nak hapdet blog ni. Hehehehe.

Makanya.

Sayangilah blog anda.

Blog ni kan macam sahabat karib. Banyak sangat rahsia yang dia simpan. Kan blog kan? Hmmm... Kalo lah blog ni berperasaan. Kalau lah......


Jalan-jalan yok!

Oh, ari tok tek aku embak miak pegi lawatan.
Tedah ngan sidak jarang gilak keluar.
So aku suruh sidak polah proposal.
Pegi melawat Poli tek konon.
Tapi ada indah idea ku nak pergi Unimas.
Call Unimas, senang jak paduhal prosedurnya tek.
So, pegi la mek rang ke Unimas & Poli.
Dari pagi tadik u mek rang berjalan.
Lantak lah ngan urang di opis.
Nak anok, anok lah sia.
Bukan aku ada melanja duit kerajaan.
Nak ngabis, dedek gik nang sikda mintak bajet langsung.
Aku nak nyuruh miak happy ajak.



Suk ada jak bila disuruh bergambar.



Datang jak ke Unimas, ada trafik Unimas embak bas mek rang ke FCSIT.
Sik tauk sine fakulti ya bah.



Mek rang nang dientertain dengan bagus sekali oleh staf FCSIT.



Siap ada minum-minum agik ya.



Pas minum, before balit, bergambar lok.



Pasya baruk mek rang direct ke Poli.
Sapa yang nyambut mek rang?
Ex-lecturer kolej mek rang dolok.
Baruk jak tranfer ke Poli.



Nok baju itam ya student.
Hyper ada jak.



Dan ada minum-minum agik.
Heheheh.



Sebelum balit, bertukar-tukar cenderahati lok ngan HOD daknya.
Macam-macam la dapat ri tok tek.
Di Unimas dapat beg, di Poli pun dapat beg juak.
Tapi lupak ambik gambar.
Semua barang ya dah tinggal di opis dah.



Dah clear, balit la.
Apa lagik nak?
Haa... report haruslah dipolah okai.
Sapa agik nak molah?
Dak tok lah.



Jangan nak berjalan jak, kerja polah juak.
Uwekk..

Rabu, November 19

Wedding Checklist 4

Baju untuk akad dah siap!
Si dia tak pernah pakai 'baju cabut.'
Boleh la, takyah dah nak fikir aksesori lain untuk baju lelaki.



Baju pempuan pun dah siap, tapi masih kat kedai.
So, setel baju untuk hari akad.
Tinggal tudung jer lagi.



Tadi dah pergi umah sepupu pergi pinjam alas dulang hantaran.
Sekali dengan bunga stokin untuk hiasan hantaran.
Sepupu syorkan alas untuk letak jam sekali.
Orang mengantuk disorongkan bantal.
Aku on jer.

:puteh_1:

Bunga daripada stokin ni,
Best friend sepupu yang buat.



Lawa sangat.
I like.
Tengok buku semua dah ready untuk buat hantaran nanti.



Bilik pun dah dicat.
Tapi kena cat 1 layer lagi.



So far so good.

:puteh_2:

Cuma alas hantaran sebelah perempuan yang tak setel lagi.
Dan bunga hiasan sebelah perempuan.

Kuching mahal gilak oooh bunga hiasan ya? Adoh adoh..

Semoga semua yang dirancang berjalan lancar.
Amin.

Selasa, November 18

Oh, tak sabarnya

Minggu lepas lagi dah kad walimatul urus aku dah siap.
Yeay!
Tapi.
Oleh kerna sampulnya belum ada.
Diorang suh aku ambik minggu ni.
Makanya, aku begitu teruja sekali mahu mengambil kad kami itu.

:puteh_2:

Siang tadi.
Berbekalkan semangat keterujaan ku yang ngegeh sekali.
Aku pun pergi lah ke kedai itu.
Kedai itu?

:puteh_10:

Kuching blogger, Freeway Design? Pernah dengar sik?

Ha.. kat Freeway Design tu la aku tempah kad aku.
Aku ingatkan nak ajak si dia ambik tengah hari tu jugak.
Tapi dia tak layan sms aku pulak dah.

:puteh_11:

Busy la tuh.
Tapi, takpe.
Aku menebalkan muka.
Merajinkan diri.
Pergi jugak ke kedai tu dengan member aku.
Tapi aku pergi sebab nak mintak quotation.
Bukannya nak ambik kad....!

:puteh_18:

Sampai jer kat kedai tu.
Dengan selambanya aku gitau diorang.
"Kamek nak mintak quotation, malam lak mek ambik kad"
Hehehe.
"Kamek sikda embak duit, tunggu bos malam kelak ah"
Sungguh la tak tahan.
Kekejeronan aku.

:puteh_1:

Tapi.
Diorang tunjuk jugak kad aku.
Aku?
Boleh pulak buat-buat kontrol.
Buat biasa jer.
Padahal dalam hati, Tuhan jer tau betapa gembiranya aku!

:puteh_20: Ala emak, aku nak kawen! :puteh_19:

Pas deal itu-deal ini - pasal quotation untuk kolej.
Aku ngan member gi tapau lunch.
Rushing nih sebab aku ada kelas petang tu.
Tapi before kelas aku sempat call si dia.

Dia cakap, "happy li jak bunyi kitak"

Nang jak, suk gilak, aku jawab dalam hati jer.

:puteh_13:

Kontrol la beb.

Pastu petangnya si dia setel kes awal so leh la balik awal.
Before 5 lagi dah balik you.
Nih mesti kes tak sabar jugak kot?
Ala.. bih kurang jer perangai kitorang nih.
Hehehhe
Dan... dia cakap dia nak terus pergi ambik kad.
Aku? On jer. Suka.

:puteh_2:

Dan tak sabar.

:puteh_16:

Jangan marah ek.
Hehehe.
Then kitorang pun decide jumpa kat umah nenek.
Sebab aku kena ambik adik-adik aku kat situ lepas ambik mak dari ofis.

Lepas tu kan.
Kitorang pun menyibukkan diri melipat semua-semua kad itu.
Hehehe.

:puteh_13:

Kitorang tu = aku, dia, adik aku, mak aku, makcik-makcik aku.
Tengok tu si dia dengan baju kerja lagi semangat tolong kitorang melipat.



Ni haa... kad walimatul urus aku dan dia.



Thanks to Bad & Deha (Freeway Design). Tak 2 nang best.
Best bangat wa cakap lu.



Tunggukan pengumuman tarikhnya ya!

psst: Amy.. nanti jangan lupa buzz YM ya.