Khamis, Oktober 9

Syawal-9

Hari ni aku plan nak pergi ofis pagi-pagi, nak setelkan kerja aku yg tertangguh dari Isnin lalu tapi pagi-pagi lagi mak dah kejutkan aku hantar adik-adik aku ke sekolah. Bapak aku dah demam teruk! Nampak gaya macam kena bawak dia ke klinik so aku tido balik. Sampai umah jam 7 aku masuk bilik, tido sampai la jam 9. Hehehe. Pemalas punya anak dara, kan? Hihihi. Pastu aku cepat-cepat bersiap sebab bapak aku dah ready nak ke klinik, dia cakap nak drive tapi mak aku riso sebab dia pening kepala dari malam tadi. So aku pun bawak ler dia ke klinik.

Cerita orang bunuh diri tak reti nak habis-habis lagi. Bila sms member aku pun cerita benda yang sama gak. Hehehe. Takde keja ler tuh masa tunggu bapak kat klinik, layan jer la. Aku sampai sekarang masih lagi curious. Tapi malam tadi takut pulak bila tidur sorang-sorang. Justify FullHuhuhu. Padan muka, asik pikir sangat kisah tu. Malam ni nak ajak adik aku tidur sama la. Hehehe.

Pasni 12.20 nak gerak amik adik kat sekolah then baru aku gi ofis. Harap-harap setel la semua ari nih. Bosan dah aku hold benda tu lama sangat. Kalo tak keja tapi gaji tetap masuk leh tak? Ahahaha. Seronok kan? Dok umah pastu 25hb duit masuk dalam bank. Bahagianya. Tapi best ke kalo dok umah memanjang? Hmm...

Tapi.. kalo jadi budak-budak lagi best. Layankan pic anak buah aku, Syahmi. Anak cousin sebenarnya, tapi tetap jugak title anak buah. Hehehe.



Budak Syahmi ni aktif sangat, dah ler friendly, semua orang dia tak takut. Suka bergambar lak tu tapi susah nak snap. Bila tunjukkan digicam kat dia, dia tak amik digicam tu macam budak-budak lain tapi senyum, nak posing ler tuh. Geram sangat!


Catat Ulasan