Selasa, November 4

Riang Ria Raya

Maaf.
Entri yang dah lapuk.
Tak sempat nak mengupdate masa kesibukan melanda dulu.
Layan jer la ek.
:pandaGeli_34:

Sebenarnya Riang Ria Raya ni student tourism yang handle.
Tourism memang ada modul di mana student kena handle 1 event.
Maka sempena raya, on lah 1 event di Grand Continental Hotel.
FOC untuk lecturer dan limited student.
Yeay!
Tapi kalo nak bawak orang luar kena bayar RM15.
Murah jer kan?
Makanya saya bawak la si dia kesayangan ni.
He he he.



Tadaaaa.....


Kitorang makan buffet jer. Bawah ni yang kat atas meja VIP.


Kalo nak tau, inilah BB saya, yang Melayu tu.


Selain makan-makan, ada karaoke jugak. Lihat Amira dan Danish berkaraoke.


Student duet nyanyi lagu raya tapi si Amira ni takmo mengalah. Cutenya si Amira ni.


Si Hannah ni suka sangat berposing kalo orang nak snap pic dia.


Kalo takde mereka ni, hambar la majlis.


Lihatlah student yang berbilang kaum.


Eh, saya dapat lucky draw la. Hehehe.


Dan bergambar kenangan sebelum balik. Masa ni BB dah balik dah. Student yang snap pic tak center.


Dan sekali lagi sebelum masuk lif.


Thanks Grand Conti.

Catat Ulasan