Jumaat, Oktober 31

Rezeki makan free

Burp.. alhamdulillah... kenyang
:pandaGeli_31:

Minggu ni kan kat ofis asik makan free jek
Dah la hari tu audit, (Selasa dan Rabu) ada makan
3x makan sehari, you
Heavy breakfast, lunch dan minum petang
Pastu hari ni makan lagi
PAR kitorang lak sponser
Murah rejeki diorang
Sponser sate lagi



Nyum nyum
Dan yang seronoknya
Kat ofis ni tinggal berapa kerat manusia jek
Yang lainnya travelling
Ada yang kursus, ada yang buat program luar, ada yang observe student
Haaa... apa lagi kitorang enjoy la makan
Dengan tamaknya cuba habiskan sate yang banyak itu



Tapi.....
Ternyata kami tidak mampu
Berlagak jer mulanya
Terus cleaner bagi kat kontraktor yang tengah buat renovation kat kolej kitorang


Ofis boy dan Kak Ani cleaner yang rajin itu

Dan.......


Sempat lagi tu.. kat sebelah tu salah seorang orang yang sponser sate hari ni

Semoga akan bertambah lagi lah kilogram saya minggu ni

Catat Ulasan