Pages

Rezeki makan free

Burp.. alhamdulillah... kenyang
:pandaGeli_31:

Minggu ni kan kat ofis asik makan free jek
Dah la hari tu audit, (Selasa dan Rabu) ada makan
3x makan sehari, you
Heavy breakfast, lunch dan minum petang
Pastu hari ni makan lagi
PAR kitorang lak sponser
Murah rejeki diorang
Sponser sate lagi



Nyum nyum
Dan yang seronoknya
Kat ofis ni tinggal berapa kerat manusia jek
Yang lainnya travelling
Ada yang kursus, ada yang buat program luar, ada yang observe student
Haaa... apa lagi kitorang enjoy la makan
Dengan tamaknya cuba habiskan sate yang banyak itu



Tapi.....
Ternyata kami tidak mampu
Berlagak jer mulanya
Terus cleaner bagi kat kontraktor yang tengah buat renovation kat kolej kitorang


Ofis boy dan Kak Ani cleaner yang rajin itu

Dan.......


Sempat lagi tu.. kat sebelah tu salah seorang orang yang sponser sate hari ni

Semoga akan bertambah lagi lah kilogram saya minggu ni

Kakmim

Blogger since 2008. On off blogger since 2013. Blogging is my passion. Now and forever.

7 comments:

~ mizzAmy ~ said...

~ bagus la, baru la ngam2 pakai baju kahwin nanti.

opps, pasal tudung tuh will confirm u on saturday, ok? my mum nak jumpa dia esok. ;) ~

lovelyeyna said...

nyaman nya! alu rasa nak g kajang kmk g mkn sate. sate d kajang besar2, aih... sate kajang nama kan... sakai da kmk nangga... ndak alah2sakai... hehe... ;p

mim.ya.ra.alif said...

amy,
okeyh..

ina,
ktk ya tang semua jak sakai
hahahhaha

* ayu * said...

sedap nya... makan pree...
nak skets?

Pocket said...

wah!! besh nyer sate,
bebaru ni mase kon's wedding... sempat la makan sate kajang,
teramat lah menjilat jari :)

ngan tamaknya menghabiskan satte!?
pocket ari dapat pat keping pun dah abih beruntung dah... orang ramai :)

lovelyeyna said...

hehe... gine nak polah... kedak rusa baruk masuk bandar... da kah pepatah ya? hahaha... baruk mok explore the world, bah, kak ira ;)

filanastasia said...

mim.ya.ra.alif : waaahhh.. tp jgn terlebih makan ya.. nanti len pulak yg jd.. ada berulang alik ke toilet.. huhuhu