Jumaat, September 5

Taggie-maggie

Pejam celik pejam celik dah 5 hari kita berpuasa. Mencabar jugak puasa kali ni sebab kelas kebanyakkannya di tengah hari dan petang. Biasa la time-time macam ni sememangnya saat-saat yang genting. Huhuhu. Sukar woo nak tarik perhatian budak. Tapi aku cuba jugak la walaupun tekak kering asik bercakap dan bercakap.

Hari ni last day kerja untuk minggu ni.
Yabedabedooo! :pompom:Weekend ni rasanya nak masak nasik tomato. Teringin sangat nak makan. Kalo beli kat PaRam mesti ada kot tapi biasa la yang orang jual kat PaRam bukannya sedap pun. Nanti bila dah berbuka mesti membebel sana-sini tak puas hati. Baik try buat jer. Tak pernah buat pun sebenarnya. Tanya Naz, dia cakap senang jer, bagi resepi itu-ini main cakap ikut mulut dan ingat, dan diharap boley la try besok. Insya Allah. Wish me luck then. Hahaha.

Hari Jumaat hari merdeka sebab takde kelas. Aku cuma berusaha nak habiskan soalan-soalan untuk diupload ke bank soalan jer. Break tengah hari aku balik umah, buat dadih coklat. Sebab nak pulangkan tupperware jiran aku kat belakang umah. Dah berapa hari dah tak dipulangkan lagi. Hehehe. Al-maklum la weekdays manade sempat nak masak itu-ini. Hehehe.

Oh, ya, dapat tag dar Adik Amer. Layan jer la sementara tak sibuk sangat. Hehehe.

Bagaimana caranya:


1. Copy gambar di atas lalu posting di blog anda
2. Teruskan tags ini minimum ke 5 blogger muslim
yang anda kenal.
3. Jangan lupa tinggalkan komen pada blog mereka

4. Tulis alamat blog anda (di bawah gambar) setelah alamat blog pemberi tag





Dan tag ini diteruskan kepada blogger-blogger di bawah:
  1. Naz
  2. Emma
  3. Kak Risanur
  4. Katiedokie
  5. Abg. Fadli
Done! Selamat menunaikan ibadah puasa! :pandacloud_33: Daaa~



Catat Ulasan