Ahad, September 7

My weekend


Semalam aku pergi servis KB. Kena caj RM115.50 termasuk tukar lining brake sekali. Lepas tu pergi The Spring nak survey kasut raya untuk adik-adik dan aku. Hehehe. Then tak sangka plak kat The Spring ada cat exhibition. Sangat ler cute ini-ini kucing. Walaupun aku takut nak dukung makhluk bergelar kucing ni tapi setakat nak pegang-pegang, belai-belai aku berani ler jugak. Eiii...geram aku tengok kucing-kucing yang kesejukan ni. Semuanya cam malas-malas jerk.



Hari Jumaat tu aku kan plan nak buat nasik tomato weekend ni, macam tak jadi jek. Baru makan lauk ayam hari Jumaat tu pastu lauk tu pun tak habis lagi. Takkan nak buat ayam lagi. Sabar jer la...

p.s: Ema dah selamat delivered baby boy.. congrats to my dear friend & to Boi juak.. dah jadi mummy & daddy dah pun... :pandaGeli_27:



Catat Ulasan