Rabu, Ogos 20

Scribe Fire

Blogging from my workstation

Hari ni hari ke-3 kolej bercuti
Tapi ramai pulak yang datang
Rasa cam meriah plak
Dengan anak-anak staf
Hehehehe

Nih first time blogging tanpa sign-in ke akaun blogger
Baru jap tadi install ScribeFire
Tapi tak reti la pulak nak guna Greasemonkey yang cumil tu kat sini

Cerita camne leh terjumpa plugin nih
Tadi pas short meeting pasal program kemerdekaan
Mood nak buat kerja pun hilang tanpa dikesan
Hilang lagi?
Ahaks

Sebelumnya dah semangat giler nak draf soalan e-bank
Takpe la, nanti la sambung
Hehehe

Pastu aku pi 1 blog ni
Scrol punya scrol dia punya entri
Terjumpa pasal ScribeFire ni
Macam menarik jer
Terus install
Dan terus try blogging
User-friendly la jugak
Tapi nak guna icon munyit tuh taktau lagi camne

Oh, ya
Blur lagi ScribeFire tu apa ke?
Nih aku copy-paste jer dari HB

ScribeFire adalah satu plugin khas dari firefox bagi anda menulis post tanpa keluar dari firefox.. Dengan sistem menulis post yang lebih kurang sama dengan interface sistem blog anda tak kiralah wordpress, blogger, blogdrive mahupun sistem blog yang lain.

psst... masih nak berkenalan dengan SribeFire


Catat Ulasan