Ahad, Ogos 31

Car boot Sale

Salam Merdeka
Hari ni seawal 6 pagi lagi aku dah bersiap
Nak pergi car-boot sale
Barang-barang takde la banyak sangat pon
Cuma nak kurangkan baju-baju kat umah jer
Tapi penuh jugak ler keta dengan beg-beg baju
Hehehehe



Jualan kali ni
Agak memerlukan kesabaran
Sebab orang tak ramai
Tak tau la mungkin faktor sambutan merdeka
Mungkin ada yang lepak jer kat umah depan TV
Atau
Mungkin ada yang ke stadium
Tapi sabar je la
Dah lama tak join car boot sale
Gian jugak nak meniaga ni
Hehehe



Boley tahan jugak peniaga hari ni
Barang-barang pun banyak
Cuma pengunjungnya tak ramai



Aku jual baju-baju terpakai jek
Baju-baju kurung yang dah lama
Aku jual RM5 jer sepasang
Bila dah nak tengah hari aku letak jer RM5 untuk 2 pasang
Hehehehe



Baju-baju t-shirt lama
Aku letak RM2
Tapi jual Rm1 jer sehelai
Belasah jer
Janji tak penuhkan almari
Hehehehe



Kasut plak
Masih ada yang baru
Yang cousin aku punya
Dia letak Rm15
Yang aku Letak RM5 jer
Tapi tak pernah pakai gak
Janji aku takmo kasut tu ada kat umah lagi
Hehehehe



Sesambil tunggu customer datang
Isi perut dulu dengan roti canai
Kebulur beb
Dah ler hari panas
Tapi overall puas hati
Next 2 week operasi di kawasan luar bandar plak
Harap-harap menjadi
Hehehe

Oops.. sebelum terlupa
Salam Ramadhan
Jangan biarkan bulan yang berkat ini
Dipersiakan
Semoga ibadah kita diberkati olehNYA

psst.. e-bank soalan tak siap lagi :pandacloud_11:

Catat Ulasan