Rabu, Ogos 6

Remaja zaman sekarang part 1

Blogging from my college my office

Semalam
Hari yang sangat pax.
Kelas 6 jam straight.
Tak sempat lunch.
Lapar giler.

:puteh_4:

Semalam jugak.
Ada budak gaduh.
Aku tengah excited nak mula PnP.
Tetiba ada budak sem 2 jerit masuk ke lab.
Gitau si anu dan si anu ngah gaduh, bertumbuk.
Nervous gak beb.

:mPeluh:

Bila nengok diorang gaduh.
Aku takde idea camne nak handle.
Aku ni mana pernah amik psikologi nak handle kes-kes camnih.
Aku guna soft psikology je la.
Ahaks.
Wujud ke soft psikology?
Tapi, tak berkesan pun.
Sampai aku pun naik takut.
Security on duty pun awal-awal dah cabut.
Maklumlah Mak Guard.
Aku call admin mintak sapa-sapa yang rasa jantan datang.
Tapi, jantan perkasa semua takde.
Takde rotan, akar pun bergunalah.
Bila PAR yang kecik-miut tu datang, diorang dah dileraikan oleh pensyarah sorang ni.
Pempuan gak.
Aku? Pun pempuan gak. Ahaks.
Tapi aku ni memang diakui memang takut bila nengok orang gaduh.
So setel tapi aku rasa budak-budak tu masih berdendam.
Sekarang ni aku fikir aku kena baca buku psikologi berkenaan remaja.

psst... kenapa kerja macam banyak sangat tapi sangat malas nak buat??


Catat Ulasan