Pages

Panas

Blogging dari ofis

Pagi-pagi lagi dah buat aku hot
Mood dari umah bukan main bagus
Sampai jer ofis... aarghhhh!!!

:puteh_9:

Semalam kan aku tak gi ofis
Aku ingatkan orang-orang paham
Tolong punch untuk aku
Tapi hampeh
Nama aku pagi dan petang - kosong!
Takde siapa yang tolong punch aku
Kalo turn aku, aku punch semua orang
Mau tak panas hati aku ni!
Panas tau! Panas!


:puteh_15:

pssst... takde mood nak buat kerja!

Kakmim

Blogger since 2008. On off blogger since 2013. Blogging is my passion. Now and forever.

11 comments:

emalicious said...

ya nyuruh asa sik best jak mun nulong urg oo.. kita ikhlas mok tolong.. p mun time kita, sik sidak ingat..

geram geram geram!!!!

~ mizzAmy ~ said...

~ lor, siannya kat MC. ingat kan semalam mmg MC bercuti. so kalau tak punch kena potong gaji la ekhh? ~

Mira said...

ema,
ya la xda mood ri tok..

amy,
xtau la.. x pnh lg x punch lgsg

sheilazrien said...

next time revenge.. hihihi.. xp0ng pegi sorok kan kad dorang.. hampeh jek kan orang xreti nak bace udara nie..
:D

Mira said...

sheilazrien
x pnh bt cmtu kt org..
sendiri simpan jek
dlm hati

innaz said...

oitss mem..hampeh nya juak..ney tek terit jak dah set the day b4 ya..kmk xtauk crita pun.aritok kurang sihat.nang atas katil jak

Pocket said...

peh!!
buleh plak punch utk orang,
pocket kna scan,
suma orang ada barcode kat blakang nametag,
scan baru kira masuk keja,
tak scan tak masuk keja,
potong gaji setengah jam bg sesiapa yg lama 1minit hingga 29 minit,
kalau lamat 92 minit?
well potong dua jam nyer gaji lah!!

oleh itu, teramat la pocket jeles ngan mira yg buleh punch utk orang lain tu!!

Mira said...

naz,
tedah...demam ka?

pocket,
actually tgh cuti tp kena punch jgk
pas punch balik
better suruh org punch kn?
hehehe

alin0ne78 said...

bulih kena tindakan tatatertib tau kalau punch kan card org lain ...
hehehehehehehe
(mcm la aku tak pernah buat)..

innaz said...

aok..demam..tp dah ok ritok.^_^

Mira said...

alinone,
masa cuti jer mtk tlg punch
hehehe

naz,
oh..bagus la.. dmm molah kuih kali
ekekke