Pages

Mission accomplished!

Blogging dari kamar sepi ofisku

Semua kroni dah balik.
Tapi aku masih meneruskan perjuangan di ofis yang sunyi-sepi ni.
Chaiyok! Chaiyok!

:mGelak:

Tak sia-sia 2 hari cuti aku nih.
Job yang aku list down untuk hari ni dan semalam dah complete.

Hip hip hooray!

:mSmoking:

Berlagak sungguh ko yer munyit.
Hahaha.



Aku dah siap set question paper budak.
Alah, baru 1 paper.
Sebabnya.
Takmo guna yang sem lepas punya.
Lain-lain?
Belum terbuka pintu hati.
Wakakaka.

Tapi.
Nak kena set draft question & upload ke bank soalan pulak.

Sebelum 1 September lak tuh.
Adoi..

:mPening:

Soalan teorinya ok jugak.
Leh amik yang dari kuiz dll.
Soalan amalinya payah la.
Malas nak buat skema markah.
Munyit, ko dapat tolong aku tak?

:mRambut:

psst... lapar ler pulok, pasni nak balik! Yahoo..!

Kakmim

Blogger since 2008. On off blogger since 2013. Blogging is my passion. Now and forever.

7 comments:

mohad said...

salam.. apa khabar...

~ mizzAmy ~ said...

~ lor, MC sorang2 jer ker kat ofis nih? bestnya dia, bercuti-cutian... tak aci!!! nak cuti gak!!! :( ~

^aNgRiAni^ said...

waaaaa sgt rajin laaaa
bertuah bos MC kan :D

KM said...

Takde soalan bocor ekk? hehehehe...

Kakmim said...

ijad,
salam baik, ijad..

amy,
pastu terus balik.. x best sorg2.. hehe

kak riani,
hahahaha...bertuah la sgt.. pemalas nk mampus... keje ikut mood

KM,
so far xde kot... ekekeke

iNNaz's Vita Shop said...

to amy,
mira@mc ni mmg rajin..paling rajin,paling sbr dgn karenah bos..hehe..

Anonymous said...

huhu. nak tanya ni kak, akk ngajar subjek apa ye?