Selasa, Ogos 19

Mission accomplished!

Blogging dari kamar sepi ofisku

Semua kroni dah balik.
Tapi aku masih meneruskan perjuangan di ofis yang sunyi-sepi ni.
Chaiyok! Chaiyok!

:mGelak:

Tak sia-sia 2 hari cuti aku nih.
Job yang aku list down untuk hari ni dan semalam dah complete.

Hip hip hooray!

:mSmoking:

Berlagak sungguh ko yer munyit.
Hahaha.



Aku dah siap set question paper budak.
Alah, baru 1 paper.
Sebabnya.
Takmo guna yang sem lepas punya.
Lain-lain?
Belum terbuka pintu hati.
Wakakaka.

Tapi.
Nak kena set draft question & upload ke bank soalan pulak.

Sebelum 1 September lak tuh.
Adoi..

:mPening:

Soalan teorinya ok jugak.
Leh amik yang dari kuiz dll.
Soalan amalinya payah la.
Malas nak buat skema markah.
Munyit, ko dapat tolong aku tak?

:mRambut:

psst... lapar ler pulok, pasni nak balik! Yahoo..!

Catat Ulasan