Rabu, Ogos 20

Medic Nite the story

Blogging dari atas katil

Sekarang 3.24 am
Terjaga dari tidur yang lena

Laptop tak off lagi
Dengan Streamyxnya yang masih on

Apalagi terus ke Dashboard Blogger

Nak story-mory pasal Medic Nite last weekend




First time join warga ho
spital annual dinner
Sangat la ramai makhluk

Bayangkan semua department di hospital

Walaupun limited (1 department ada kuota)

Tapi tetap juga ram
ai
Dan juga tak lupa

Happening!
Semuanya terserlah malam tu

Dressing... perghhh

Tak alang-alang beb

Mungkin faktor kat hospital ramai yang beruniform

So malam tu semuanya berhabis melaram

Doktor?
Aku pun tak sangka

Doktor juga punya bakat menari

Tarian pembukaan jer dah dilead oleh seorang doktor

Dr. Prem
Sangat memukau jiwa dan mata

Rancak dan bersemangat

Walaupun lagu
Hindustan yang tak glamer
Tapi melodinya yang rancak

Tetap membuatkan orang-orang kat hall tu bersuara

"We want more..! We want more..!"


Then malam tu jugak
Kitorang dihidangkan dengan live band

Live band tu pun not bad
Semua lagu diorang tau

Habis j
er 1 lagu terus sambung 1 lagu
Apalagi... staff-staff yang gila sporting tu

Semuanya menari, bergelek
Tak kira tua ke muda
Melayu, Iban, Cina
Semuanya macam melepas gian!
Muzik poco-poco, diorang menari poco-poco
Muzik joget, diorang berjoget
Muzik caca, diorang bercaca

Penuh dance floor

Sampai ada yang malas ke depan stage

Kat meja pun diorang berdansa


Pe
ngarah Hospital pun sporting beb
Dia yang bukak majlis karaoke

Siap invite staff berduet

Memang best

Aku betul-betul enjoy myself

Makan pun banyak kali serve

Sampai tak larat makan

Sayangnya digicam aku kat my sister

Nak snap piccas terpaksa guna hp jer la



psst... dinner yang macam clubbing... ahaks

Catat Ulasan