Isnin, Ogos 4

Isninisme

:puteh_2:
Salam hari Isnin.
Ada beberapa jam lagi nak balik.
Malas sangat hari ni.
Entah kenapa tiap-tiap hari pun rasa malas.
Mana perginya semangat dan motivasi nak kerja ni?
Huhuhu.

:mPanas:
Aku dah selamat sampai ke Kuching semalam.
Penat sangat beb.
1 hari setengah memang tak cukup kalo nak buat persiapan kahwin.
Nasib baik aku memang dah target apa yang aku nak beli.
Dan bila sampai aku terus grab apa yang aku nak.

:girl_9:
Sabtu malam aku sempat gi Ikea.
Mizzamy pun dah setia menunggu aku kat sana.
Thanks bebanyak ler kat dia, sanggup teman aku carik barang-barang.
Dah dapat apa yang aku dah aim sebelum ni.
Dulu masa gi 1st time ngan dia dah survey-survey.
Sampai jer Ikea malam tu aku terus jer grab.
Kalo nak window-shopping lagi memang tak sempat.
Tak puas la.
Next time nak pergi lagi la.
Amy???? Tolong...?

:mKening:

Sekarang digicam aku dah takde.
Aku bagi adik aku pinjam.
Sebab dia nak buat thesis.
Then ada trip ke Singapore.
Risau gak pasni aku takleh nak snap-snap.
Guna hp memang tak puas.
Pastu nanti 24/8 ada member aku nak kawen.
Dia dah suh aku jadi photographer tak formal untuk dia.
Camne ek?
Aku pinjam digicam Kolej jer la kot.
Baru ada kepuasan. Huhu.
Boleh tak ek?
:mCamera:

pss... piccas kat KL takleh transfer sebab lupa bawak kabel hari tuh


Catat Ulasan