Pages

Isninisme

:puteh_2:
Salam hari Isnin.
Ada beberapa jam lagi nak balik.
Malas sangat hari ni.
Entah kenapa tiap-tiap hari pun rasa malas.
Mana perginya semangat dan motivasi nak kerja ni?
Huhuhu.

:mPanas:
Aku dah selamat sampai ke Kuching semalam.
Penat sangat beb.
1 hari setengah memang tak cukup kalo nak buat persiapan kahwin.
Nasib baik aku memang dah target apa yang aku nak beli.
Dan bila sampai aku terus grab apa yang aku nak.

:girl_9:
Sabtu malam aku sempat gi Ikea.
Mizzamy pun dah setia menunggu aku kat sana.
Thanks bebanyak ler kat dia, sanggup teman aku carik barang-barang.
Dah dapat apa yang aku dah aim sebelum ni.
Dulu masa gi 1st time ngan dia dah survey-survey.
Sampai jer Ikea malam tu aku terus jer grab.
Kalo nak window-shopping lagi memang tak sempat.
Tak puas la.
Next time nak pergi lagi la.
Amy???? Tolong...?

:mKening:

Sekarang digicam aku dah takde.
Aku bagi adik aku pinjam.
Sebab dia nak buat thesis.
Then ada trip ke Singapore.
Risau gak pasni aku takleh nak snap-snap.
Guna hp memang tak puas.
Pastu nanti 24/8 ada member aku nak kawen.
Dia dah suh aku jadi photographer tak formal untuk dia.
Camne ek?
Aku pinjam digicam Kolej jer la kot.
Baru ada kepuasan. Huhu.
Boleh tak ek?
:mCamera:

pss... piccas kat KL takleh transfer sebab lupa bawak kabel hari tuh


Kakmim

Blogger since 2008. On off blogger since 2013. Blogging is my passion. Now and forever.

4 comments:

~ mizzAmy ~ said...

~ hahaha... penyakit malas dah berjangkit. amy plak yg rajin skang nie. hehehe... nie still kat ofis lagik even keje dah kureng skit. :P

MC dah ter'addict ngan ikea ker? ahakss... dulu, amy suka la nak beli2. tapi skang, dah bosan la. maybe selalu nampak perkataan IKEA kot. hikhikhik.... oraite, nanti kita pi lagik ekh. sila-sila la bajet aper yg nak dibeli. sepatutnya MC mintak katalog mlm tuh. tapi, tak silap amy katalog diorg dah abis. dah berbulan tak dek katalog. lagik syok if tgk katalog.

beli aper gi Nilai? hehehehe.... ~

Mira said...

ye la kt sini xde ikea.. dh ler harga leh tahan... mst ler syok... brg2 pn modern concept... hehehehe

ri tu gi nilai beli souvenir utk majlis jer... rambang mata ngk bunga telur... sib bek x beli kt semua house... kt situ lg murah n leh tawar2... hehehe

emalicious said...

waaaaa.. dah beli barang... bagus bagus.. start jak ngumpol brg.. :)
selamat membuat persediaan perkahwinan...

Mira said...

actually dh start dh since ujg thn ya tek.. mun tunda gik expired alu perfume... hahaha