Rabu, Ogos 20

Hati ini

Blogging dari atas katil

Hari ni tadi balik awal
Plan nak pegi
1. Wisma Satok
Nak repair kasut kerja yang patah heelnya
2. Maybank
Nak reset balik password Maybank2u
3. Sukmaria
Nak tempah kad jemputan kahwin
At last dapat pergi Sukmaria jek

:pandaGeli_19:

Perasaan tak best
Sebab tak jumpa design yang disuka
Dah puas googling on net
Nak tanya design yang macam tu
Tapi orang kat situ takde design yang macam tu
Sangat tak best ini perasaan
Sangat tertekan
Lecehnya nak kahwin ni
Dari dulu korek idea nak customade kad
Idea pun bukannya nak muncul
Kalo aku suka, orang lain pulak tak suka
Serba-salah
Sedih aku dibuatnya

:pandaGeli_07:

Nasib baik CikChoki ada script baru
Pandageli yang cumil ni
Dapat jugak la cover-cover line ini perasaan
Sesiapa yang teringin nak bermanja-mana ngan pandageli ni
Boleh la visit site CikChoki

:pandaGeli_chokilala:

psst... boleh tak akad je takyah buat majlis? senang kerja

Catat Ulasan