Pages

Bon Voyage, Kak Za

Blogging from my office my college


Jumaat lepas.
The Spring menjadi destina
si kitorang.
Mas
a kaum Adam solat Jumaat.
Kaum Hawanya pulak melantak di Secret Recipe.



Sepanjang aku di kolej.
Ni la 1st time kitorang lunch beramai-ramai.
Selalunya den
gan kroni masing-masing jek.



Inilah Kak Za.

Yang nak tranfer balik ke Semenanjung.

Dah lama berkhidmat di Bumi Kenyalang.

Tibalah masanya sirih pulang ke gagang.



Kak Za spons moist choc cake ari tuh.

Tapi diinterframe oleh Shirley laks.
Ahaks.
Thanks ye Ka
k Za.



Sangat la meriah masa makan.

Macam lupa masalah kejap.

Oops...
ada masalah ke??
Hahahaha...

Lupa kerja-kerja kat ofis laa..

Tambah-tambah lagi minggu ni cuti mengajar.

:mHihi:



Kesian wait
er yang serve kitorang ni.
Macam-macam kerenah dan ragam.

Ada yang mintak tu, ada yang mintak ni.
Sabar je la dik..
.
Customer is always right

Huhuhu

:mMuka:

Before jam 2 kitorang gerak semula ke ofis.
Dah la
petang tu ada KudaP
(Kursus dalam Perkhidmatan)
Sebelum tu kena bayar dulu bil.

Terkezutnya nengok bil.


Tapi kesimpulanya kitorang sangat FULL ari
tuh.
Fuhhhh....

:mKenyang:

psst... piccas ikhsan dari Naz.. welcoming her to blogsphere.. welcome friend!

Kakmim

Blogger since 2008. On off blogger since 2013. Blogging is my passion. Now and forever.

4 comments:

~ mizzAmy ~ said...

~ bestnya korang makan ramai2 kat SR. dah lama gak tak ke SR nih. teringat plak cake favourite amy, new york cheese cake. hehehe...

btw, welcome abroad Naz.. ;) ~

innaz said...

tima kasih. ^_^

Anonymous said...

adess. moist choc cake tu agak besar. huhu. sedap tak kak? baru ni diya ada gak beli stau slice moist choc cake. tak bape best pulak diya rs.

Mira said...

diya.. x best la.. x memuaskan hati langsung