Isnin, Ogos 18

Aku Ingin

Blogging from the office my college

Oh, hai.
Sebenarnya minggu ni kolej cuti
So takde kelas
Tapi tetap jugak pergi ofis
Buat-buat sibuk la konon

:mKipas:

Dulu
Kan aku penah ceta si dia yang gila muzik
Dan
Kerana minatnya yang mendalam dan menggila
Dia telah join 1 forum
Maka
Dia join la thread yang berkisar dengan muzik
Dia ni suka la sangat
Ye la dapat berdiskusi dengan orang-orang yang sefahaman dengan dia
Cerita kat aku, itu ini
Begitu begini
Aku pun teruja la jugak
Almaklum
Telah diuja dengan begitu hebat sekali
Aku pun join jugak forum tu
Sebagai pemerhati

:mKanta:

Biar aku tau apa yang nak respon
Bila dia start begitu, begini
Takde la kekontangan idea sangat
Hehehehe

Maka
Dia telah memperkenalkan aku dengan 1 lagu ni

Forumer kat situ yang buat sendiri
Dan
Aku jadi suka lagu tu jugak
Dia suka, aku suka
Yeay!

Aku Ingin ~ Reez

Aku ingin mencinta mu,
kasih ku , selalu
Aku ingin mendamping mu
Peluk mu kasih ku

Tapi mengapa bila ku pejamkan mata
Kau tiada
Aku ingin mencarimu dewi ku

Kau kini telah pergi
Aku kian menyepikan diri

Tapi mengapa bila ku pejamkan mata
Kau tiada
Aku masih merindumu kasih ku

Oooooooo
Ooooooooooooo

Aku ingin mencintamu
Kasih ku selalu

Aku ingin mencintamu
Kasih ku selalu
Aku ingin mendampingmu
Pelukmu ku rindu

Tapi mengapa bila ku pejamkan mata
Kau tiada
Aku masih merindumu kasihku

Kau kini telah pergi……

Nak dengar, klik link kat bawah ni ye:

Aku Ingin

Dah dengar?

What you say?

:mKening:

psst.. nak balik tapi Big Boss(BB) lak datang menjenguk

Catat Ulasan