Pages

Car boot Sale

Car boot Sale

Salam Merdeka Hari ni seawal 6 pagi lagi aku dah bersiap Nak pergi car-boot sale Barang-barang takde la banyak sangat pon Cuma nak kuran...

2 Comments
Dub dab dub dab

Dub dab dub dab

Jantungku berdegup kencang Bagi yang gemar mengikuti perkembangan Panas sejuk Blog-blog politik Suara rakyat sekarang Macam-macam Yang tel...

10 Comments
Jiwang-jiwangan

Jiwang-jiwangan

Entah kenapa malam ni teringat kenangan lalu plak. Semuanya gara-gara blog itu. Blog aku yang lama. Bila dah takde kerja lain, mula la aku b...

5 Comments
Macam-macam ada

Macam-macam ada

Oh, ya Entri sebelum ni didelete atas sebab-sebab tertentu Aktiviti malam ni YM dengan Ema My ex-classmate Gelak sorang-sorang dibua...

6 Comments
Suka? Tak suka?

Suka? Tak suka?

Blogging dari Room %*#=, Sukmaville Dah berapa tahun dah aku blogging Dulu aku menapak di Blogdrive Sesiapa yang pernah jumpa nick naga...

9 Comments
Pantang-larang bakal pengantin

Pantang-larang bakal pengantin

Apabila telah ditetapkan hari perkahwinan bermakna bermulalah pantang larang buat bakal mempelai itu. Apa yg ditetapkan harus diikuti utk ke...

9 Comments
Panas

Panas

Blogging dari ofis Pagi-pagi lagi dah buat aku hot Mood dari umah bukan main bagus Sampai jer ofis... aarghhhh!!! Semalam kan aku ta...

11 Comments
Yok dating!

Yok dating!

Blogging dari kamar bujang saya Pejam celik pejam celik Tinggal 3 bulan lebih sikit je lagi saya bergelar anak dara Lepas tu saya akan ...

5 Comments
Dia demam

Dia demam

Blogging dari kamar dara ku yang sepi Ahahaha Dah berapa banyak entri dah aku publish hari ni Harus diucapkan tahniah kepada diriku send...

3 Comments
Attn to: Mijot

Attn to: Mijot

Blogging dari katil yang s ama di bilik yang sama Hello! Hello! Mijot ada? Bukak gik blog ko oow...! psst.. terasa nak berkelakar ja...

4 Comments
Hati ini

Hati ini

Blogging dari atas katil Hari ni tadi balik awal Plan nak pegi 1 . Wisma Satok Nak repair kasut kerja yang patah heelnya 2 . Maybank ...

7 Comments