Isnin, Julai 28

Travelling day

Blogging from my Home Sweet Home

Sepatutnya flight aku Sibu - Kuching pagi tadi.
Tapi.
Aku dah selamat sampai di Kuching petang semalam.
Walaupun hari hujan, dengan nai
k MasWing lagi,
takut jugak wei, tapi aku tidur jer 40 minit kat atas tu.
Alhamdulillah semuanya selamat.



Nak jugak snap tayar Maswing sebelum nak cecah tanah basah kat Kuching semalam.
Hehehe.

Dan tuan-tuan dan puan-puan,
hari ni aku tak ker
ja sebab hari ni dikira hari perjalanan (travelling day).
Ho yeah..!




Kursus 16 jam di SMT Sibu berjaya dengan jayanya.
Alhamdulillah. Lega.
Cikgu-cikgu pun semuanya OK.

Oleh kerana group hari ke-2 agak OK daripada hari pertama,
kami bersurai lebih awal dari hari pertama (Sabtu).
Dan sebelum bersurai, seperti biasa dapat cenderahati dari pihak SMT.
Macam dapat agak jer isi dalamnya.



Hahaha.
Bila bukak, betul dapat pen.



Dan sesapa yang ada nak ke Sibu.
Dan nak cut cost.
Boleh try Victoria Inn nih.
Aku duduk twin-sharing, RM75 semalam.
OK sangat.
Tempat makan pun bersebelahan jer.
Ada wi-fi lak tuh.



pss... hari ni aku jadi malas
Catat Ulasan