Sabtu, Julai 26

Bila Rindu... Menyesal Tak Sudah

Blogging from: Victoria Inn, Sibu

Aku dah sampai Sibu.
Lepas dapat kunci bilik, keluarkan semua baju.
On lappy, check wi-fi, ada.
Yes!

Flight dari Kuching delay 1 jam tapi dok kat atas tu tak sampai pun 1 jam.

Sampai jer airport, dah ada orang tunggu.
Terus gi town, check in INN.

Memula nak booking hotel tapi RM135 semalam.

Dah ler kena dok sorang, takmo lah.

Booking Inn jek.

OK san
gat bilik dia, amik yang twin-sharing, RM75 jer.
Tapi dok sengsorang jugak la.

Katil jer ada 2.


Petang tadi.

Before nak ke airport.

Boley pla
k masam muka ngan si dia.
Entah papa la aku ni.
Macam ler dia wat salah.

Aku tau mesti muka aku serius gila.

Tapi.
Aku suh jugak dia makan sebab aku tau dia mesti lapar balik keja.

Kan aku sayang dia.

Mesti la aku tau.
Pastu.

Dia cakap nak makan kat McD jer.
Tu macam ala-ala nak pujuk aku jer tu.

Sebab dia dah awal-awal lagi dah tegur aku yang monyok cam takde mood.
Tapi aku ni leh keras hati plak.

Lagipun aku dah siap makan kat umah.
Memang tak teruja pun bila dengar 'double cheese burger'.
Aku senyap jek.

Tak layan dia.

Jarang kitorang makan dalam suasana yang aman damai dan tenteram.

Kesian dia.

Sekarang menyesal ler pulak.


Yang.

So Sorry.

Mek mintak maap.

Tetiba sensitif indah.
Just.

Kitak bayangkan mun kamek sikda kereta.

Apa jadi dengan kita, Yang?
Sedih sik?

Boleh tak aku tak prepare lagi untuk course pagi ni?
Aku takde mood la.
Ni pun cam terpaksa jer ada kat Sibu ni.
Tak sabar nak balik.

pss.. memang menyesal tak sudah... missing him already
Catat Ulasan